NY AKTIVITET PÅ SVENSKA KLUBBEN: "Leva i Belgien" - första mötet tisdag 26 september

Detta är svaret på en önskan vi fått från flera medlemmar: Kanske vi skulle ha kallat denna aktivitet för “Leva bättre i Belgien” för hit bjuder vi in en gång per månad nya och gamla medlemmar till att umgås för att diskutera, utbyta erfarenheter och tipsa varandra om lösningar på problem* som vi svenskar måste tackla i det dagliga livet här i Belgien.

Här kommer också Programgruppen att fånga upp vissa av dessa frågor och bjuda in en person som kan ge svaren just inom ett specifikt område. Den 26 september blir vår gäst advokat Caroline De Scheemaecker som speciellt kommer att tala om hyreskontrakt.

Datum och tid: tisdagarna 26 september, 24 oktober och 28 november 2017; kl. 19.00.

PLATS: Svenska kyrkan i Bryssel, Avenue des Gaulois 35, 1040 Bryssel.

INTRÄDE: Gratis men du betalar själv vad du beställer. Dryck och snacks kommer att finnas till försäljning till inköpspris.

ANMÄLAN TILL MÖTET DEN 26 SEPTEMBER: Nedan senast 24 september.

Missa inte detta tillfälle att knyta nya kontakter och lösa dina praktiska problem. Belgien är ett fantastiskt land att leva och bo i men det gäller att ta reda på hur!

Välkomna!

*Exempel: Skattedeklarera i Belgien, papper eller Nätet? – Vilken skola för mina barn? – Vilket hyreskonstrakt passar mig? – Hur kan jag köpa hus? – Hur fungerar ‘titres services’? - Hur kan jag bli egen företagare? – Hur kan jag byta ut mitt svenska körkort mot ett belgiskt? – Var kan jag lära mig franska? – Var kan jag spela golf, bridge? – Vem känner till en pianolärare för mitt barn?…

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Medlem i Svenska Klubben? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service