Grænseoverskridende oplevelser inden for Tempis genreområde i Danmark
I efteråret 2020 kom 2. bølge af #metoo, og med knap 100 vidnesbyrd om grænseoverskridende adfærd i musikbranchen i Politiken, blev der sat flere initiativer i gang. Bl.a. uddannelsesforløbet Kunst og Kultur i balance som samler hele kultursektoren med det fælles mål at forstå de adfærdsændringer, der skal til, for at skabe mere balance - og hvordan vi i fællesskab skaber de strukturelle ændringer, der skal til.

I forlængelse af det ønsker vi hos Tempi at danne os et overblik over situationen inden for vores genreområde. Spørgeskemaet er designet ud fra de principper, vi har lært på uddannelsesforløbet, og resultaterne vil kunne bruges som et aktiv i vores arbejdet med at skabe et bedre, mere mangfoldigt og mere balanceret musikliv med lige vilkår og muligheder for alle - uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, udseende mv.. Din ærlige besvarelse vil være en stor hjælp.

Din besvarelse er 100 % anonym - også for medarbejderne i Tempi.
Hvilket køn identificerer du dig med? *
Hvad er din alder? *
Hvilket miljø ser du dig selv som mest en del af? *
Oplevelser
For at kunne kortlægge situationen indenfor Tempis genreområde vil vi bede dig om at dele specifikke oplevelser, hvor dine grænser er blevet overskredet. Dit vidnesbyrd er 100% anonymt - også for Tempi - og du har mulighed for selv at afgøre, om vidnesbyrdet kan bruges offentligt eller ej. Personlige vidnesbyrd kan i højere grad end tal og data være med til at overbevise beslutningstagere om, at der skal forandringer til. Vi håber derfor, at du vil give os lov til at bruge dine oplevelser og vidnesbyrd i kampen mod grænseoverskridende adfærd og ubalance i musiklivet.

Har du oplevet grænseoverskridende adfærd, uordentlig behandling, uønsket seksuel opmærksomhed eller andre oplevelser, som har fået dig til at føle ubehag eller utryghed? *
Uddyb og eksemplificer gerne dine oplevelser herunder.
Må vi offentliggøre dine oplevelser? *
Tusind tak for din hjælp! Husk at trykke "send", inden du forlader siden.
Har du lyst til at blive klogere på menneskers adfærd og bias, kan du gå ind på https://kunstogkulturibalance.org/ og læse den tilgængelige vidensmanual, der danner grundlag for Kunst og Kultur i Balance.

Har du spørgsmål ifm. undersøgelsen, noget du gerne vil uddybe eller behov for at tale med en, er du meget velkommen til at skrive til Sofie Holst Hansen på sofie@tempi.nu - intet, du fortæller, vil blive delt uden tilladelse.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tempi.