Delavnica Kons: Solarni robotki
Sign in to Google to save your progress. Learn more
17.11. 17:00 - 20:00 / Starost: 9-14
Iz delov starih računalnikov in mobitelov, bodo udeleženci in udeleženke izdelali preproste solarne robotke različnih oblik. Solarboti se bodo premikali, brneli in zaletavali s pomočjo svetlobe. Na delavnici se bodo otroci in mladi spoznali tudi z obnovljivimi viri energije in s spajkanjem električnih elementov.
Za serijo delavnic, na katerih izdelujemo solarne žverce, nas je navdihnilo delo Ralfa Schreiberja in Christiana Faubla.

Delavnica je namenjena otrokom in mladim, ki so stari med 9 in 14 let.
ŠTEVILO MEST JE OMEJENIH
Prijavljam na delavnico Zvočni mirkoskop
IME IN PRIIMEK *
Starost *
E-POŠTA *
TELEFON *
V PRIMERU, DA JE BILA DELAVNICA ŽE ZAPOLNJENA V ČASU VAŠE PRIJAVE VAS BOMO O TEM OBVESTILI PREKO E-POŠTE.
___
Delavnice za otroke in mlade, ki jih izvajamo v okviru projekta KONS, predstavljajo serijo razburljivih in navdihujočih raziskovanj, učenja in ustvarjanj. Izvajamo jih, da bi bolje razumeli najsodobnejša dognanja v znanosti in novih tehnologijah, ki jih preko raziskovalne umetnosti premišljamo za posameznika in družbo.

Projekt KONS vzpostavlja mrežo vozlišč in laboratorijev po vsej Sloveniji, ki se medsebojno dopolnjujejo v ekosistem dejavnosti za kritičen razvoj prihodnosti.
___
Obdelava osebnih podatkov poteka v skladu z zahtevami Uredbe GDPR, Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov ter področnimi zakoni.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy