Inscripció activitats extraescolars. Curs 2020/21
Les inscripcions a les activitats extraescolars es realitzen omplint aquest formulari.
Recordeu omplir UN SOL formulari per activitat i alumne.
Estarà actiu fins el dia 12/10/2020.
Les activitats extraescolars s'iniciaran el dilluns 19 d'octubre.
El nombre mínim d'inscrits per activitat és de 8 alumnes, si el nombre d’inscrits és menor a 8, l’activitat no es realitzarà.
Degut a la situació actual, totes les activitats es faran a la tarda un cop finalitzades les classes, i es duran a terme a l´aire lliure.
Recordem que per qualsevol incidència haureu de contactar a través del correu abelferrater.extraescolars@gmail.com
Si us agradaria fer alguna de les activitats, però en un altre dia, ens ho podeu exposar en l´espai reservat per "Altres".
En cas de baixa de l'activitat també ho haureu de comunicar al mateix correu.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms de l'alumne *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Número de la Tarja Sanitària *
Curs de l'alumne *
Activitat a la que vol participar *
Propostes d'activitats en altres dies, o bé propostes per millorar el servei.
Nom i cognoms del pare/mare/tutor *
NIF del pare/mare/tutor *
e-mail del pare/mare/tutor *
Telèfon de contacte durant les activitats. *
Adreça familiar *
Per efectuar el pagament, autoritzo a l'AMPA a cobrar mitjançant el número de compte ja subministrat a l'AMPA pel pagament d'altres serveis o activitats (quota soci AMPA, activitats extraescolars...) *
Poden sortir els nens/es sols/es de l'Escola quan finalitzi l'activitat extraescolar?
Clear selection
Les dades de caràcter personal que ens proporciona a l´ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’ESCOLA ABEL FERRATER seran incloses i tractades en el nostre fitxer de conformitat amb allò establert en la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.Aquestes dades únicament seran tractades per a les finalitats directament relacionades amb les funcions legítimes de l´AMPA. Vostèté dret a accedir, cancel·lar, oposar-se o rectificar les seves dades de caràcter personal recopilades en el nostre fitxer, segons elprevist per la normativa aplicable, comunicant-ho mitjançant un escrit dirigit a l´AMPA, a la nostra adreça al c/Abel Ferrater nº3, LaSelva del Camp, 43470, adjuntant fotocopia del DNI. Només l’AMPA accedirà a aquesta informació i en supòsits excepcionalscol·laboradors exclusivament per la prestació d’un servei, en els termes de l’art. 12 LOPD, sense que això comporti en cap cas unacomunicació de dades. Les úniques cessions que es realitzen són les exigides per Llei i les necessàries per als cobramentscorresponents a les entitats bancàries, al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a l´Ajuntament de La Selva delCamp per obtenir subvencions, al Consell Esportiu del Baix Camp en cas de practicar un esport que ho requereixi, a l’entitatasseguradora per la pòlissa d’accidents i a l’Escola Abel Ferrater per col·laboracions amb la mateixa.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy