Tájékoztató és jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA 2021 nyarán, az OORI-ba szervezett intenzív tanfolyamaira
CÍM: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet 1121 Budapest Szanatórium utca 19.

IDŐPONTOK:
Egy intenzív tanfolyam 8 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől csütörtökig, délután 17:00 órától 18:00 óráig vagy 18:00 órától 19:00 óráig (csak akkor indul 18:00 órakor intenzív tanfolyam, ha a 17:00 órás csoportok beteltek).

A tanfolyamok kezdési időpontjai: június 21.; július 5.; július 19.; augusztus 2.

AZ ÓRÁK FELÉPÍTÉSE:
Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel: 45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, a lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, játékosan ismerkednek az úszás tudományával, majd 5-10 perc szabad játékkal fejeződik be az óra.

Csoportjainkba maximum 7 gyermeket veszünk fel oktatónként, de a pótlások miatt 8 fő is megjelenhet az órán.

A TANFOLYAMOK ÁRA:
A tanfolyamok díja: 20.800.- Ft/fő/8 nap.
Testvéreknek: 19.800.- Ft/fő/8 nap.

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

A jelentkezés feltételei: jelen űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.

A tanfolyamok legalább 10 fő jelentkezése és befizetése esetén valósulnak meg. (vízhez-szoktató, kezdő és haladó együttesen számít)

LEMONDÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS:
- A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a baluswim@gmail.com e-mail címen.
- Ha a lemondás a választott turnus előtti pénteken 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2022. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2021/22-es tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon.

FONTOS TUDNIVALÓK:
Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

A tanfolyamok helyszíne: Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet 1121 Budapest Szanatórium utca 19.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medence környékét, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

A tanfolyamainkon szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

PARKOLÁS AZ OORI TERÜLETÉN

- Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani, ez az összeg mindig az OORI parkolási szabálya szerinti összeg.
- A jelenlegi szabályozás szerint aki 15 percen belül kihajt gépjárművével, annak bent tartózkodása térítésmentes.
- Az alábbi linkre kattintva láthatják az OORI kérését a követendő útvonalat, a parkolást és az épületbe való bejutást illetően:
https://drive.google.com/file/d/1voL7yIFlTqi07S_0lFy45NXYmqsbBaSX/view?usp=sharing
Pirossal a bejárattól követendő útvonal, narancssárga színnel az úszóiskolákat látogatók részére fenntartott parkoló, a kék pötty pedig a gyalogosan és az autóval érkezőknek is az épületbe való bejutás helyét jelöli.

A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATTI INTÉZKEDÉSEK

A koronavírus okozta helyzet, és az OORI kórházi státusza miatt a területen működő Úszóiskolák tanítványainak és kísérőinek szigorúbb szabályokat kell betartania:

- Egy gyermeket egy kísérő kísérhet csak alkalmanként.
- A gyerekek nevét leadjuk a portaszolgálat dolgozóinak és azt bediktálva juthatnak be.
- Az épületbe történő belépés feltétele, hogy a kísérőnek rendelkeznie kell oltási igazolvánnyal, melyet Úszóiskolánk ellenőriznie kell.
- Kérjük a maszkviselési szabályok betartását, illetve gyermekét kizárólag az kísérheti be az öltözőbe, akiknek a gyermeke(i) önállóan még nem tudnak öltözni.
- Az OORI nyomatékosan kéri, hogy csak azok a kísérők tartózkodjanak a medencetérben, akiknek gyermeke az önálló közlekedéshez és mosdólátogatáshoz még kicsi.
- A nem a medencetérben tartózkodó szülők a folyosón, a padokon, és a szabadtéren tudják megvárni csemetéiket.

Az OORI teljes házirendjét, amit a gyermekek és a kísérők is kötelesek betartani, itt nézhetik meg: http://www.rehabint.hu/files/hazirend.pdf

Baluswim Úszóiskola

Megértésüket köszönjük!
Email *
Cím nélküli
Gyermek neve *
Kérjük, hogy erre az űrlapra csak egy gyermek jelentkezését vezesse fel (akár több turnusra is). További gyermek(ek) jelentkezéséhez legyen szíves nyisson meg újabb űrlapo(ka)t!
Gyermek születési ideje *
Kérjük adja meg a tanfolyamra jelentkező gyermek születési dátumát, nagy figyelmet fordítva az évszám helyességére!
MM
/
DD
/
YYYY
Gyermeke sajátos nevelési igényű? *
Válaszával nagy mértékben segíti gyermeke úszástanulását és oktatóink munkáját.
Kérjük adja meg gyermeke becsült úszás tudásszintjét. *
Erre a minél homogénebb csoportok kialakítása miatt van szükség. Ha tanév közben már jártak hozzánk vegyék fel velünk a kapcsolatot!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy