Aplicație Codette Traveler: Grace Hopper Celebration of Women in Computing
Codette Traveler este primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech pentru a participa la conferinta Grace Hopper Celebration for Women in Computing :D

Grace Hopper Celebration of Women in Computing este cea mai mare conferință pentru femei din domeniul tech din lume - anul acesta sunt așteptate 18.000 de persoane (aproape cât populația din Sinaia și Bușteni la un loc, toți în aceeași cladire)! Sunt mai multe track-uri și oportunități, te invităm să le descoperi la link-ul de mai jos - și chiar îți recomandăm să te uiți pe ce îți poate oferi pentru a ști cum să abordezi raspunsurile din formular:
https://ghc.anitaborg.org/

Anul acesta conferința are loc în Orlando, Florida (SUA), între 4-6 octombrie. Noi îți asigurăm biletul la conferință, cazarea și biletul de avion dus-întors între 3-7 octombrie. Și nu vei fi singură! Te va însoți una dintre voluntarele Codette :)

Regulamentul complet al competiției îl regăsești aici: https://goo.gl/nWLkWs

Mulțumiri sponsorilor Platinum ai campaniei, Cegeka și Bloomberg!

Deadline-ul pentru aplicare este 26 mai. Completarea formularului poate dura chiar și 20 de minute - asigură-te că îți aloci suficient timp pentru a-l completa!

#codettetraveler
Nume
Your answer
Prenume
Your answer
Adresă de email
Your answer
Telefon
Your answer
Orașul în care locuiești în prezent
Your answer
Ocupația actuală
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms