Pre-inscripció XVII Trofeu ALF (18 i 19 de setembre de 2021)
Anunci de regata: https://drive.google.com/file/d/1li8Zqc-wZXGev8qkzFwKQPnbWof7fk7O/view?usp=sharing

CLUB NÀUTIC DE SITGES

Declaració de Responsabilitat

El que subscriu declara :
- “Que accepta i assumeix qualsevol responsabilitat que pugui derivar-se del seu iot, de les seves condicions de seguretat, del compliment de les disposicions vigents, tant de les Autoritats Marítimes com Esportives i de quan pugui succeir a causa de no complir estrictament el que està establert. Amb aquesta declaració, el que subscriu i la seva tripulació, relleven de tota responsabilitat al Club Organitzador a la Federació Catalana de Vela, així com als diferents Comitès que actuen en la regata i a qualsevol persona física i jurídica que participi en l’organització d’aquest Campionat, assumint al seu càrrec qualsevol dany o prejudici que pugui ser considerat en la participació del seu iot en el Campionat.
- “Que la meva embarcació es troba en condicions adequades per garantir la seguretat de la navegació i de la vida humana a mar, així com per afrontar la present prova esportiva”
- Em comprometo a sotmetrem al Reglament de Regates a Vela de la World Sailing, a les Prescripcions de la RFEV, els Reglaments que regeixen aquesta regata, a les Instruccions de Regata i a las Regles de la Classe”.

El que subscriu autoritza:
Al Club Nàutic de Sitges i en el seu cas al espònsor a difondre la totalitat de les imatges recollides al esdeveniment a qualsevol mitjà de comunicació sense límit territorial.

Varada d’embarcacions: El Club Nàutic de Sitges no es responsabilitza en cap cas dels danys que puguin rebre o causar els vaixells varats.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Classe: *
Categoria: *
Ràting:
Consulta de Rating catamarans: https://schrs.com/ratings.html
CLUB: *
Número de Vela:
Patró: *
Núm. Llicència Patró:
Tripulant:
Núm. Llicència Tripulant:
Adreça:
C.P.: *
Data Naixement: *
MM
/
DD
/
YYYY
Telf:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy