Ansökan till Kårstyrelsen, Linnéstudenternas styrelse
Kårstyrelsen, Linnéstudenternas styrelse, väljs av medlemmarna varje år i kårvalet. Nästa styrelse väljs in under vårterminen 2018 och börjar jobba i juli samma år. Du kan söka till heltidsledamot och studentledamot i styrelsen. För att bli heltidsledamot behöver du ta examen vårterminen 2018 eller ta ett studieuppehåll. Studentuppdragen är utformade så att du kan studera samtidigt som du sitter i styrelsen. Alla styrelseledamöter får arvode, det vill säga du får betalt.
Kontaktuppgifter
Namn *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Din bakgrund
Berätta kort om dig själv. T.ex. studieinriktning, personliga egenskaper, arbetslivserfarenhet, volontärarbete, erfarenhet av styrelsearbete.
Your answer
Dina fokusområden
T.ex. Frågor som handlar om utbildningskvalitet, bostad, medlemsrekrytering, studentengagemang, trygghet, studentföreningar, hälsa, internationalisering.
Nämn 1-3 studentrelaterade frågor som du vill arbeta med.
Your answer
Heltidsledamot i styrelsen
För att kunna bli heltidsledamot behöver du ta examen vårterminen 2018 eller ta ett studieuppehåll. Ordförande har för närvarande ett arvode på 18 000 kr i månaden, Utbildningsbevakare och Studiesocialt ansvarig har ett arvode på 17 000 kr i månaden.
Vilken/vilka heltidsposter i styrelsen är du intresserad av?
Ledamot i styrelsen (8 platser)
Uppdragen är utformade så att du kan studera samtidigt som du sitter i styrelsen. Studentledamöterna har för närvarande ett arvode på 1000 kr i månaden. Ange vilken ort du vill ha som bas!
Vilka områden är du intresserad av att arbeta med som studentledamot?
Vilken ort vill du ha som utgångspunkt som ledamot?
Nominera någon annan
Känner du någon som skulle passa till kårstyrelsen? Skriv personens namn, e-mail och telefonnummer och eventuellt även vilken post som skulle passa bäst.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service