Ilmoittautuminen syysseminaariin
Suomen suunnittelevien maantieteilijöiden liiton perinteinen syysseminaari järjestetään tänä vuonna 28.11. Ruplassa (Helsinginkatu 16) klo 18 alkaen!

Tuttuun tapaan hyvän ruoan ja seuran lisäksi on luvassa mielenkiintoista ohjelmaa. Tämän vuoden teemana on maankäyttö- ja rakennuslain uudistus. Illan puhujat työskentelevät tavalla tai toisella uudistuksen parissa. Saamme kuulla muun muassa minkälaista on tulevaisuuden kaavoitus, mitkä ovat uudistuksen tavoitteet sekä minkälaisia mahdollisuuksia ja uhkia uudistuksesta voi koitua. Asiantuntijanäkemyksiään kanssamme tulevat jakamaan Sanna-Riikka Saarela Suomen ympäristökeskuksesta sekä yleiskaava-arkkitehti Johanna Palomäki Lahden kaupungilta. Illan kruunaa perinteinen vuoden gradun julkistaminen.

Syysseminaari on SUM ry:n jäsenille maksuton, opiskelijoille illalliskortin hinta on 30 € ja muille 60 €. Mukaan mahtuu 45 ensimmäistä ilmoittautujaa.

Nimi *
Your answer
Oletko SUM ry:n jäsen? *
Erityisruokavalio
Your answer
Kysymyksiä asiantuntijoille? Kirjoita alle, jos haluat saada vastauksen johonkin MRL-uudistukseen liittyvään kysymykseen!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service