Δήλωση συμμετοχής για τη συνάντηση στο Νορβηγικό Ινστιτούτο
Θέλετε να παρακολουθήσετε την πρώτη συνάντηση του Bookworm για το 2020, στο Νορβηγικό Ινστιτούτο της Αθηνας;
Την Τετάρτη 29/1, στις 18.00, το Ινστιτούτο (που βρίσκεται στην οδό Τσάμη Καρατάσου 5, Κουκάκι) θα φιλοξενήσει την κουβέντα μας για Την Ιστορία των Μελισσών (εκδόσεις Κλειδάριθμος) αλλά και για την Κίρκη (εκδόσεις Διόπτρα), τα βιβλία που διαβάσαμε το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο αντίστοιχα. Μαζί μας θα έχουμε πολύ ενδιαφέροντες συνομιλητές και συνομιλήτριες, μία μεγάλη βασιλόπιτα, το βιβλίο που θα διαβάσουμε μαζί το Φεβρουάριο και αρκετά αντίτυπα για να χαρίσουμε.

Για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα, μέχρι την Τρίτη 28/1 στις 16.00 -σημειώστε ωστόσο ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η φόρμα θα κλείσει νωρίτερα αν είμαστε πάρα πολλοί.

Σας περιμένουμε!
Όνομα *
Your answer
Επίθετο *
Your answer
Email
Your answer
Αποδέχομαι την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του Bookworm *
Θα κρατήσουμε με ασφάλεια, για 3 χρόνια, στα αρχεία μας μόνο τα απαραίτητα στοιχεία που θα μοιραστείτε μαζί μας, για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις δράσεις του Bookworm και με τις πρωτοβουλίες του στις οποίες συμμετέχετε. Θα σας παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά και δυνατότητα απόσυρσής τους όποια στιγμή το θελήσετε. Για την αποθήκευση και τη διαχείρισή τους θα χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες της Google Inc. και The Rocket Science Group (Mailchimp). Aπό την εκδήλωση ενδέχεται να προκύψει οπτικοακουστικό υλικό και αυτό να χρησιμοποιηθεί σε αναρτήσεις στα social media ή/και σε άλλες ενημερωτικές πλατφόρμες του Bookworm ή/και των συνδιοργανωτών και χορηγών/υποστηρικτών της εκδήλωσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο υλικό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης στο info@bookworm.gr.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy