Workshop MTB essentials - 10-11 octombrie 2020
Pentru orice detalii, va stam la dispozitie: telefon: 0742.22.00.61 - Ioana, e-mail: ioana@probikeaddiction.ro www.ProBikeAddition.ro , www.facebook.com/ProBikeAddiction 

Pretul workshop-ului este de 250 de lei/persoana.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume si prenume *
Varsta *
Numele parintelui/tutorelui
In cazul in care participantul la workshop este un copil (varsta recomandata - peste 14 ani)
Adresa de email a participantului/parintelui *
Numar/numere de telefon *
Nivel de pedalat (aproximativ) *
Required
Marimea bicicletei *
Required
Doresc sa inchiriez (la cerere)
Optiune valabila pentru persoane de cel putin 150 cm.
Declaratie pe proprie raspundere *
INŢELEG CĂ MERSUL PE BICICLETĂ ESTE O ACTIVITATE CE PRESUPUNE RISCURI, REALIZEZ PE DEPLIN PERICOLELE PARTICIPĂRII MELE SAU A COPILULUI MEU LA ACEST EVENIMENT ŞI ÎMI ASUM PE DEPLIN RISCURILE ASOCIATE CU O ASTFEL DE PARTICIPARE.Înţeleg şi sunt de acord că pot apărea situaţii în timpul evenimentului, care pot fi dincolo de controlul Organizatorilor şi eu va trebui să acţionez astfel încât să nu pun în pericol propria persoană, minorul pe care il insotesc sau terţii. Pe traseu pot apărea animale domestice, autoturisme și alte persoane în afara evenimentului. De asemenea declar că voi respecta regulile de circulație de pe drumurile publice. Accept responsabilitatea pentru minorul/minorii pe care i-am inscris la workshop, starea şi caracterul adecvat al echipamentului meu, pentru echipamentul oferit spre utilizare şi pentru comportamentul lor în legătură cu acest eveniment. Mă angajez să port o cască care îndeplineşte cerinţele normelor sau regulamentelor Organizatorilor şi care poate proteja împotriva leziunilor grave la cap. Declar ca participantul inscris nu are nicio afecţiune fizică sau medicală care ar putea constitui un pericol pentru sine sau pentru alţii prin participarea la acest eveniment sau ar putea interfera cu capacitatea sa de a participa în condiţii de siguranţă la acest eveniment.
Required
As vrea sa particip si la alte evenimente PBA
Va rugam sa bifati daca sunteti interesati si de alte evenimente pe care le organizam in perioada imediat urmatoare, iar noi vom reveni cu detaliile necesare. Va multumim! PS Puteti propune si voi noi trasee pe care ati vrea sa le parcurgeti pe bicicleta!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy