Inscripció a l'INDI Club Sant Feliu de Llobregat, 3 de desembre a les 17.00 h a la Torre del Roser, carrer de Joan XXIII, 14, 08980 Sant Feliu de llobregat, Barcelona
Després de la trobada a Gavà, el proper dia 3 de desembre, a les 17:00  tindrà lloc l’IND+I Club de Sant Feliu de Llobregat. Per respectar la normativa relacionada amb la pandèmia del COVID-19, l’esdeveniment tindrà un format híbrid, presencial amb aforament reduït a l’espai Co-Innova-Torre del Roser de Sant Feliu de Llobregat, i virtual,  a través de la plataforma Webex. L’activitat està organitzada per IND+I i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta ocasió, amb la moderació de Mari Cruz Hernandez Gisbert, periodista de RNE  ens endinsarem en els llibres Chief Happiness Officer, o cómo crear valor en las organizaciones a través de las persones, de Lídia Alonso; The new Green Deal, de Jeremy Rifkin i el llibre Ciencia, Tecnologia y Start-ups, de Pere Condom-Vila. El primer llibre el presentarà en Aitor Rivera, Regidor de d'Innovació i Tecnologies,   Dret a l'Habitatge i  Joventut l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. El seguirà Marcel Hidalgo, CEO de l’empresa WATECO, que presentarà el llibre de Jeremy Rifkin. El llibre Ciencia, Tecnologia y Start-ups el presentarà el mateix autor, en Pere Condom Vila, director de l’Oficina de Recerca i Trasnferència de Tecnologia de la Universitat de Girona.
Esperem que hi puguis assistir, serà una bona oportunitat per retrobar-nos i seguir fent xarxa per la Innovació!

Introduirà l'activitat, Anna Sanchez, CEO iTimes i membre del Consell IND+I.

https://www.google.com/search?tbs=lf:1,lf_ui:2&tbm=lcl&q=torre+del+roser+sant+feliu+de+llobregat&rflfq=1&num=10&ved=2ahUKEwiXouO-g4_tAhWNiVwKHeaJC_gQtgN6BAgBEAc#rlfi=hd:;si:;mv:[[41.38298530000001,2.0492782],[41.3828721,2.0488377]];tbs:lrf:!1m4!1u2!2m2!2m1!1e1!2m1!1e2!3sIAE,lf:1,lf_ui:2
Nom *
Cognoms *
Correu electrònic *
Telèfon
Empresa
Càrrec
Estàs interessat en rebre informació de les activitats de la Comunitat IND+I i autoritzes que t'inscribim en la BBDD de la Comunitat IND+I?
Clear selection
Consents que la teva imatge/veu sigui objecte de captació i tractament per part d'IND+I
Clear selection
La Fundació Ciutat de Viladecans amb domicili al carrer de l’Antiga Riera, 8, CP 08840 de Barcelona, i adreça electrònica de contacte fundvila@fundacioviladecans.cat ,i entitat responsable de la Organització juntament amb la Secretaria Tècnica de INDI, d'aquest esdeveniment t'informa que serà l’entitat considerada responsable del tractament de les seves dades personals.Les seves dades personals es tractaran amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari, enviar-li enquestes de satisfacció que vostè podrà voluntàriament respondre, en el cas que hagi participat a les activitats o serveis de les entitats organitzadores i remetre, per mitjans electrònics, comunicacions sobre les activitats i els serveis similars a les activitats i serveis a les quals vostè ha participat i que estan relacionades amb el foment de la competitivitat empresarial, la internacionalització, la innovació i l’atracció d’inversió empresarial productiva en tots els seus aspectes.Aquesta sessió podrà ser gravada per La Fundació Ciutat de Viladecans. Vostè pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició enviant una comunicació a través de les adreces postal i electrònica abans indicades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of FUNDACIÓ CIUTAT DE VILADECANS. Report Abuse