Black/Light - workshop: Krump x Hedendaagse dans
Arenberg & Kavka stellen voor

Black/Light - workshop: Krump x Hedendaagse dans (Open Level – gratis voor jongeren)
MOVING GROUND @ Dag van de Dans – zaterdag 25 april 2020, 18:00u.

Ben je 26 of jonger en je wil je dans skills verbeteren, of ervaren wat krump & hiphop mixed with hedendaagse dans er uit ziet? Dan kan je je inschrijven voor deze gratis workshop!

Wat gebeurt er als we krump en hedendaagse dans vermengen?
In het eerste deel van deze dansworkshop krijg je fundamentals van Krump of Hedendaagse dans. In het tweede deel schudden we de groepen door elkaar en gaan we samen experimenteren. Voor dansers met ervaring is het dé manier om je technieken te verdiepen, terwijl beginners een eerste stap zetten. Onze workshops zijn ook toegankelijk voor dansers met een beperking (of zoals wij het liever noemen: unieke mogelijkheden).

De workshop wordt begeleid door Gold Mayanga (Krump) en Evelyne Van Hecke (Hedendaagse dans), van Moving Ground. Zij werken samen aan de nieuwe dansvoorstelling Black/Light, waar ze hedendaagse dans, krump en hiphop in interactie laten gaan met elkaar.

Krump, wat is dat?
Krump is een straatstijl die in Los Angeles ontstond. Het is een uitlaatklep voor alle agressie waar jongeren mee te maken hebben. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mime en Afrikaanse tribal-dance. Het wordt getraind in cyphers en gaat om de eigen expressie.
Wat is hedendaagse dans?
Hedendaagse dans is een podiumdans. Het ontstond als een tegenbeweging op het strenge vormenkader van ballet. Ook hedendaagse dans doet aan freestyle, al noemt het daar improvisatie. Het wordt gebruikt om te maken, maar even goed om technieken te trainen.

Praktisch:
Zaterdag 25 april 2020
van 18:00u. tot 20:00u.
Kavka – Oudaan 14 – 2000 Antwerpen

Vragen?
Mail: beau.delagaye@arenberg.be
Email address *
Voornaam & naam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
GSM-nummer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy