Verksamhetskoordinator
ANSÖKNINGSFORMULÄR
Fyll i detta formulär för att ansöka till tjänsten Verksamhetskoordinator.

På Popkollo använder vi en rekryteringsprocess som är inspirerad av Interfems rekryteringsguide "Rekrytera rätt!". Det innebär att v inte tar emot cv eller personligt brev utan använder detta formulär för alla sökande. Det innebär också att första delen i rekryteringen är anonymiserad, det vill säga de som går igenom ansökningarna kommer inte se namn eller övriga personuppgifter.

Ansökningsformuläret består av 10 frågor och kompletteras med intervju.

Sista dag att skicka in ansökan är 3 mars.

11-15 mars har vi intervjuer med ett urval av de sökande.

Senast 18 mars får du besked om tjänsten.

Tillträde är 1 maj eller enligt överenskommelse.

FRÅGOR
1. Beskriv dina kunskaper i eller erfarenhet av projektledning
Till exempel om du jobbat med, studerat eller på andra sätt lärt dig om projektledning.
Your answer
2. Beskriv dina erfarenhet av att arbeta strategiskt och långsiktigt
Till exempel om du jobbat med att driva en organisation, arbeta upp en hållbar finansiering eller på annat sätt jobbat med strategiska planer och genomförande.
Your answer
3. Beskriv din kunskap, erfarenhet eller idéer kring att skapa strukturer för att göra det möjligt för många att vara delaktiga
Your answer
4. Beskriv dina kunskaper, erfarenhet eller idéer kring att jobba processorienterat och tillsammans med andra
Your answer
5. Beskriv dina erfarenheter eller tankar och idéer om att jobba självständigt
På kansliet har vi ingen person vars enda uppdrag är att arbetsleda andra, vilket innebär att vi alla måste kunna arbeta självständigt utifrån våra arbetsuppgifter och uppsatta mål. En förutsättning för detta är att också kunna arbeta strukturerat utifrån gemensamma planer vi gjort tillsammans.
Your answer
6. Beskriv din kunskap om eller erfarenhet av att söka bidrag till en verksamhet eller organisation
Your answer
7. Beskriv din kunskap om och erfarenhet av att jobba med ekonomi såsom budgetarbete och bokföring
Your answer
8. Describe your experience in or knowledge of working with administrational software and online platforms
Such as pages/numbers/keynote or word/excel/powerpoint and google documents/sheets/forms. (This question is in English as the position might involve dealing with international sponsoring companies, please respond in English)
Your answer
9. Beskriv dina kunskaper, erfarenheter och tankar om normkritik
Popkollo utgår från ett normkritiskt perspektiv. Det innebär att vi gör medvetna val inom allt från marknadsföring till resursfördelning för att förändra begränsande normer både inom vår egen verksamhet och i musiklivet i stort. Vi ser gärna att vårt kansli speglar våra medlemmar för att ha förståelse för, kunna identifiera sig med och se behov som är relevanta för vår målgrupp. Om du liksom våra medlemmar har erfarenhet av strukturella förtryck, i synnerhet, rasism, transfobi och funkofobi tror vi det är en tillgång i tjänsten och för Popkollo som organisation.
Your answer
10. Hur gammal är du?
Popkollo är en organisation som jobbar mot olika åldersgrupper, men vår främsta verksamhet är mot en yngre målgrupp (6-25 år). Vid nyrekryteringar strävar vi alltid efter att komplettera befintlig arbetsgrupp för att uppnå en så bred representation som möjligt, i detta fall även vad gäller åldersspridning.
Your answer
PERSONUPPGIFTER
Dessa uppgifter hålls dolda i första delen av rekryteringsprocessen.
Godkänner du att Popkollo sparar och behandlar dina personuppgifter?
När du ansöker om eller lämnar intresseanmälan till ett uppdrag inom Popkollo som annonserats på vår webbplats eller på annat sätt kommuniceras av oss, kommer de personuppgifter (namn, adress, mailadress samt telefonnummer) du lämnar tillsammans med ansökan i sin helhet, att sparas i max 2 år. Detta gäller oavsett om du har fått uppdraget eller inte. Ändamålet med behandlingen är att vi ska kunna matcha ihop nya uppdrag med tidigare sökanden.​Efter rekryteringen är avslutad sparar vi endast ditt namn, mailadress samt information om vilket uppdrag du sökt. Ändamålet med behandlingen är att kunna kontakta dig om det uppstår behov till ett liknande uppdrag. Efter max 2 år raderas dina personuppgifter. Samtycke krävs för att Popkollo ska kunna motta din ansökan/intresseanmälan. Du har rätt att när som helst återta sitt samtycke till behandlingen. Läs mer på www.popkollo.se/integritetspolicy
Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Mailadress
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Popkollo. Report Abuse - Terms of Service