Hallgatói Kérdőív ~ 2020 ~
Tisztelt Hallgató!

Egy tudományos kutatásban vesz részt, amelynek vezetője a Dr. Simon István Ágoston a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Művészeti és Sporttudományi Intézet oktatója (simon.istvan@ppk.elte.hu), kutatásban részt vesz Kajtár Gabriella a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Művészeti és Sporttudományi Intézet oktatója (aquarazs@gmail.com )

Jelen vizsgálat célja, hogy a kisgyermekek nevelésre készülő hallgatók milyen egészségmagatartással rendelkeznek, valamint egy egy éves egészségfejlesztési program milyen hatással van egészségtudatos életvitelükre.
A fenti vizsgálatok, a próbák elvégzésének káros következménye nincs.
A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes. A feladatok során lehetőség van annak megszakítására, hogy az ne legyen fárasztó. A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül akár végleg is megszakíthatja, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatja. A vizsgálatban történt részvételért anyagi javadalmazás nem jár.

A vizsgálat során egy kérdőívet kell kitöltenie, amely változó ideig tart (5-20 perc)
A kutatás során kapott eredményekről később publikáció(k) jelenik (jelennek) meg, és tudományos konferenciákon kerülnek ismertetésre. Ezekről a kívánságnak megfelelően szóbeli vagy írásos tájékoztatást adunk.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy