Hallgatói Kérdőív ~ 2020 ~
Tisztelt Hallgató!

Egy tudományos kutatásban vesz részt, amelynek vezetője a Dr. Simon István Ágoston a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Művészeti és Sporttudományi Intézet oktatója (simon.istvan@ppk.elte.hu), kutatásban részt vesz Kajtár Gabriella a  Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar Művészeti és Sporttudományi Intézet oktatója (aquarazs@gmail.com )

Jelen vizsgálat célja, hogy a kisgyermekek nevelésre készülő hallgatók milyen egészségmagatartással rendelkeznek, valamint egy egy éves egészségfejlesztési program milyen hatással van  egészségtudatos életvitelükre.
A fenti vizsgálatok, a próbák elvégzésének káros következménye nincs.
A kutatásban való részvétel teljesen önkéntes. A feladatok során lehetőség van annak megszakítására, hogy az ne legyen fárasztó. A vizsgálatot bármikor indoklás nélkül akár végleg is megszakíthatja, vagy a kérdések megválaszolását megtagadhatja. A vizsgálatban történt részvételért anyagi javadalmazás nem jár.

A vizsgálat során egy kérdőívet kell kitöltenie, amely változó ideig tart (5-20 perc)
A kutatás során kapott eredményekről később publikáció(k) jelenik (jelennek) meg, és tudományos konferenciákon kerülnek ismertetésre. Ezekről a kívánságnak megfelelően szóbeli vagy írásos tájékoztatást adunk.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy