Prijava za učešće na Hocu.ba omladinskom kampu
HOCU.BA je najveća info platforma za mlade u BiH koja godišnje nudi preko 4.000 korisnih informacija, savjeta i prilika uz preko 800.000 različitih posjetitelja u prve tri godine rada i sa 110.000 pratitelja na društvenim mrežama.

U školskoj godini 2017/2018 Hocu.ba platforma je kreirala i poseban Junior PR tim sastavljen od strane učenika 153 srednje škole iz 72 grada koji su imali zadatak da informiraju svoje vršnjake o raznim mogućnostima i prilikama za njih te da budu ambasadori aktivizma i pozitivnog razmišljanja i ulaganja u sebe.

Od 7. do 9.09. na Jahorini održat će se Hocu.ba Omladinski Kamp koji bi trebao okupiti 50-ak mladih iz cijele BiH. Najveći dio učesnika činit će dosadašnji aktivni članovi Junior PR tima (bilo da su sada završili školu ili su još uvijek u školi), ali i oni motivirani srednjoškolci koji bi to htjeli postati u narednoj školskoj godini.

CILJEVI KAMPA:
- redefinisati postojanje Junior PR tima, selekcije članova, sadržaja rada i unaprijediti vještine motiviranja vršnjaka i efektnog informiranja;
- sudjelovati u idejnom razvoju mobilne aplikacije za osnaživanje mladih;
- upoznati se sa mnogobrojnim prilikama koje donosi Hocu.ba u narednom periodu (međunarodni projekt Eko škole i Mladi Eko Reportieri, Volonterski program Zimskih olimpijskih igara mladih, saradnja EXIT Fondacijom, kampanja Mladi Farmeri i dr.).

REZULTATI Kampa bit će predstavljeni početkom 10. mjeseca svim partnerima, institucijama, kompanijama i medijima na 3. godišnjici Hocu.ba platforme na kojoj će biti dodijeljene i nagrade najaktivnijim članovima Junior PR tima u protekloj školskoj godini.

Svi troškovi za kamp su pokriveni zahvaljujući Munja Inkubatoru, programu Prilika Plus i drugim partnerima koji ulažu u mlade. Potrebno je da svi učesnici dođu do 14:00h u Sarajevo 07.09. odakle će biti organiziran prevoz do Jahorine, a program završava 09.09. u poslijepodnevnim satima.

U nastavku je prijavni obrazac koji je potrebno da popunite najkasnije do četvrtka 30.08.2018. godine do 16:00h. Izbor učesnika bit će baziran na nekoliko kriterija (da osoba ima između 15 i 19 godina, da je osoba bila aktivni član Junior PR tima ili je motivisani učenik/ica srednje škole, zatim gender, raznolikost vrsta škola i dijelova zemlje).

Oni koji budu odabrani za učešće na kampu bit će informisani u nedjelju 02.09. putem emaila.

Željno očekujemo vaše aplikacije i radujemo se susretu na Kampu! :D

Srdačan pozdrav,
MUNJA & Hocu.ba tim
Ime i prezime: *
Your answer
Datum rođenja: *
MM
/
DD
/
YYYY
Grad (u kojem živite) *
Your answer
Naziv škole *
Your answer
Smjer (ako ima) *
Your answer
Razred/odjeljenje: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Mobitel *
Your answer
Da li ste bili član Junior PR tima? *
Navedite 3 razloga zašto želite sudjelovati na Kampu? *
Your answer
Označite da li ste uradili slijedeće stvari: *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service