Löytyykö rohkeutta
Webinaari 19.5.2021 klo 18 järjestäjänä Suomen Logoterapiainstituutti Oy ja Suomen Logoterapeutit LIF Ry

Kuluneen talvikauden aikana Logoterapiainstituutin webinaareissa on keskusteltu rohkeudesta, uskalluksestamme elää kaikenlaisen epävarmuutta luovan keskellä.
 
Terveys, meille kaikille tärkeä arvo, lisää tai vähentää elämänrohkeutta, tilanteesta riippuen. Samoin tapahtuu erilaisten elämän saranakohtien äärellä, miten osaamme näihin asennoitua. Olemme miettineet, miten häpeä ja syyllisyys rajoittavat elämäämme ja vastaavasti resilienssin ja hengen uhmavoiman päinvastaisia vaikutuksia.
 
Erilaiset luopumiset elämässä ja vihdoin lopullinen elämästä luopuminen. Surua, haikeutta, kiitollisuutta, voimaa jatkaa kulkua, voimaa uusiin alkuihin.
 
Entä mikä on huumorin voima epävarmuuden vähentäjänä ja rohkeuden vahvistajana, elämänilon rakentajana ja kannattelijana?
 
Webinaari 19.5.2021 klo 18 alkaen keskustellen ja yhdessä pohtien, alustajana logoterapeutti Pirjo Möller. Keskustelun pohjaksi toivotaan matkalla mukana olleiden ajatuksia ja kommentteja webinaarin aikana chattiin tai etukäteen sähköpostiin logoterapia@logoterapia.fi 

Logoterapiainstituutin ja Logoterapeutit LIF Ry:n järjestämä maksuton tilaisuus on kuukausittain toistuvan 8-osaisen luentosarjan kahdeksas eli kuluneen talven viimeinen luento.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Osallistun webinaariin *
Haluan saada Logoterapiainstituutilta tiedotteita tulevista tapahtumista *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy