FOI Digital Escape Room
Dobrodošli na Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu!

U sklopu ovogodišnje online SMOTRE 2020 pripremili smo FOI Digital Escape Room kroz koji vas želimo upoznati s upisnim informacijama, kompetencijama koje naši studenti stječu kroz obrazovanje i izvannastavnim aktivnostima u koje se studenti mogu tijekom studiranja!

Kroz Digital Escape Room provest ćemo vas kroz zgradu FOI-ja 1 (Pavlinska 2, Korzo Varaždin), glavnu zgradu Fakulteta u kojoj se nalazi dekanat, studentska referada, računovodstvo, knjižnica kao i različiti centri i uredi kojima se studenti mogu obratiti za pomoć ili uključiti u izvannastavne aktivnosti! Osim u zgradi FOI 1, nastava se odvija i u tzv. zgradi FOI 2 (Prilaz Fausta Vrančića 3) koja se nalazi na udaljenosti od samo 5 minuta hoda od FOI 1. Obje zgrade su na 10 - 15 minuta udaljene od Studentskog doma i studentske menze.

Sve informacije koje vam mogu dati odgovore na pitanja i zagonetke o Fakultetu organizacije i informatike nalaze se na https://www.foi.unizg.hr/smotra, a za najsretnije sudionike koji pronađu izlaz pripremili smo i vrijedne promo pakete FOI-ja!

Nadamo se da će vam biti zabavno i korisno! Sretne dobitnike FOI promo paketa obavijestit ćemo elektroničkom poštom! :)


Želimo vam puno sreće i vidimo se već sljedeće akademske godine na FOI-ju!
Mapa FOI 1
Pronašao si zgradu FOI-ja u samom centru Varaždina!
Clear selection
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy