Engaging Privacy - 30 maj
Informationssamhället byggs av data. Individer genererar allt mer information och våra verktyg för att samla in och analysera data blir allt bättre och mer effektiva. Data är grunden för den digitala ekonomin. I denna värld upplevs integritet ofta som något begränsande, som en våt filt över innovation och teknikutveckling.

Initiativet Engaging Privacy bjuder in till halvdagskonferens den 30 maj. Konferensen är kostnadsfri och öppen för alla intresserade.

Vi vill att företag ska kunna använda data för att bygga bättre tjänster, bättre produkter och skapa bättre kundrelationer. Samtidigt finns en stor misstro bland befolkningen kring ökad datainsamling. För att kunna ha en fortsatt hög innovationsgrad krävs att näringslivet hittar sätt att överbrygga tillitsgapet. Vilka begränsningar finns för att göra detta idag? Vilka steg har branschen tagit? Hur ser vägen framåt ut?

Datum: 30 maj
Tid: 13.00 - 16.00
Plats: Kista Science Tower, Färögatan 33, Kista

Agenda
13.00 - Välkomna. Jacob Dexe, Engaging Privacy och SICS Swedish ICT
13.15 - ”Insights on Privacy - vad tänker kunder kring integritet” - Rebecka Cedering Ångström, Senior Advisor, Consumer Insights, Ericsson ConsumerLab
14.00 - "Konkurrera med integritet" - Mathias Strand, Head of Legal, Western Europe, Microsoft
14.15 - "Att skapa awareness". Cristina Portnoff, Privacy Officer, TeliaSonera Sverige
14.30 - "Den svenska digitaliserade it-politiken", Nicklas Liss Larsson, Näringsdepartementet.
14.45 - Fika
15.10 - Panelsamtal med talarna
16.00 - Avslutning

Engaging Privacy är ett initiativ för företag som vill vara mer proaktiva i frågor om integritet och datadriven innovation. Vi tror att det finns förutsättningar för ICT-industrin i Sverige att ta en ledande position med tillitshöjande tjänster och hög innovationskraft genom att bättre förstå hur man kan kommunicera med sina kunder, hur man kan ta ökat ansvar för datan inom företagen och hur man kan utveckla bättre tekniker för starkare integritetsskydd.

Engaging Privacy administreras av SICS Swedish ICT och drivs tillsammans med Microsoft, Samsung och IIS.

Mer information finns på http://engagingprivacy.se

För frågor, kontakta Jacob Dexe på dexe@sics.se

Anmälningsformulär: *
Required
Namn: *
Your answer
Organisation: *
Your answer
Email: *
Your answer
Vi kommer enbart att använda din mailadress för att kunna ta kontakt med dig angående denna konferens. Vill du i framtiden få information om Engaging Privacy genom vår maillista kan du klicka i nedanstående ruta. Vi kommer då att skicka information om framtida arrangemang och de resultat initiativet genererar.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of SICS Swedish ICT AB. Report Abuse - Terms of Service