Nekocon 2022 conitea -haku
Nekocon 2022 -tapahtuma etsii järjestäjiä eli coniitteja.

Coniitiksi valinnan edellytyksenä on kuopiolaisen Nekocon ry:n jäsenyys ja sitoutuminen sen mukaisesti yhdistyksen sääntöihin ja toimintaan. Nekocon 2022 -tapahtuma toteutetaan Kuopiossa, mutta coniittien on mahdollista työskennellä myös muilta paikkakunnilta. Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan eri vastuualueista huolehtivien coniittien yhteistyötä, ja tämä yhteistyö mahdollistaa myös itselle uusien roolien ja tehtävien harjoittelua. Coniteaa johtaa ja organisoi pääjärjestäjä (pääjärjestäjähaku on suoritettu aiemmin erikseen).

Tapahtuma pyritään järjestämään heinäkuun toisena viikonloppuna 9.-10.7.2022 tai yksipäiväisenä 9.7.2022.

Coniiteilta odotetaan hyviä yhteistyötaitoja ja joustavuutta myös muuttuvissa tilanteissa sekä sitoutumista toimintakaudelle 13.9.2021-31.7.2022. Eduksi katsotaan aiempi osaaminen conien tai muiden tapahtumien järjestämisestä, yhdistystoiminnasta tai tehtävää vastaava koulutus tai muu osaaminen, mutta kannattaa rohkeasti hakea mukaan vaikkei edeltävää kokemusta olisikaan.

Nekocon ry on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yhdistyksen toimintaa ja tapahtumia toteutetaan vapaaehtoisvoimin. Nekocon ry:n jäsenille, pääjärjestäjälle tai conitea-työryhmälle ei makseta palkkaa tai palkkiota. Yhdistyksen taloustilanteen salliessa on mahdollista järjestää virkistys- tai kiitostapahtumia, kuten tapahtuman jälkeinen saunailta.

Nekocon 2022 conitea on edelleen vailla tekijöitä. Avaamme nyt conitean jatkuvan haun, joten voit hakea coniteaan milloin vain.

Nekocon ry:n liittymisohjeet: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vQ6yeItPAnCR8aIbVkL8ExSuX_IaYoJApWScYcY8-19N1JB8wBUjLs1LcCe4zy0Ap6JUdDKTAQuXd_P/pub

Kysymyksiä hausta tai lomakkeesta voit esittää Nekocon ry:n puheenjohtajalle Anniina Laukkaselle sähköpostiin pj@nekocon.fi 

Tapahtuman suunnittelun aloittamiseksi edellytetään pääjärjestäjän ja conitea-työryhmän löytymistä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nimetön otsikko
Etu- ja sukunimi *
Kutsumanimi
Jos muu kuin virallinen etunimi.
Ikä *
Sähköposti *
Discord nicki(#xxxx) *
Oletko Nekocon ry:n jäsen? *
Kerro lyhyesti itsestäsi *
Kokemuksesi tai osaamisesi tehtävää varten? *
Mitkä vastuutehtävät sinua kiinnostaisivat? *
Required
Vahvuutesi hakemaasi tehtävään? *
Missä asioissa toivoisit vielä kehittyväsi? *
Pystytkö sitoutumaan ajalle 13.9.2021-31.7.2022? *
Vapaa sana tai muuta huomioitavaa
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy