2019.02.27. 18.00 -Degas: Balerinák kékben /Barabás Villa /Képfestők -Jelentkezési lap
Az űrlap kitöltésével jelentkezel a KÉPFESTŐK 2019.02.27-én, 18 órától tartandó élményfestésére.
Festmény: Edgar Degas: Balerinák kékben
Helyszín: BARABÁS VILLA - BUDAPEST 12.KERÜLET, VÁROSMAJOR U. 44.
Részvételi díj: 9.900 Ft/fő, amelyet a helyszínen készpénzben tudsz kifizetni és ÁFÁ-s számla igényedet is ott fizetéskor tudod jelezni.
FONTOS! A kitöltött jelentkezési lapról automatikusan MÁSOLATOT KAPSZ az e-mail címedre, ezáltal megbizonyosodhatsz arról, hogy a regisztrációd elment. A beérkezése után 48 órán belül VISSZAIGAZOLÓ e-mailt küldünk, hogy sikeres volt-e a jelentkezés! Ez már NEM automatikus e-mail, mert mindenkinek személyesen erősítjük meg a jelentkezését a beérkezés sorrendjében, illetve a korlátozott számú helyekre a bejutást is csak így tudjuk igazságosan biztosítani! Amennyiben 48 órán belül nem kapsz visszaigazolást, írj a kepfestok01@gmail.com címre!
Ha elfogytak a helyek várólistára tudunk felvenni, amiről ugyancsak értesítést küldünk!
Kérjük, hogy a meghirdetett időpont előtt 10 perccel érkezz a helyszínre, hogy a festést időben el tudjuk kezdeni! A festés során akril festéket használunk, ami nem káros az egészségre, egyúttal javasoljuk, hogy olyan ruhába gyere, amit nem féltesz annyira (kötényt adunk).
A jelentkezéssel tudomásul veszed, hogy az eseményen dokumentáció céljából fényképek készülnek, amit később promóciós céllal felhasználhatunk, ezzel kapcsolatos esetleges kérésedet az élményfestés helyszínén jelezheted nekünk.
Ha kérdésed merül fel hívd Kiss Mónikát a 06309978273-as telefonszámon vagy írj a kepfestok01@gmail.com címre. Az esetleges változtatások jogát fenntartjuk!
Várunk szeretettel: Kiss Mónika és Endrődy Orsolya
- *A megadott adatokat a hatályos adatvédelmi törvénynek (Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletnek, 679/2016 sz. rendelet) megfelelően kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át!
Email address *
Az űrlap kitöltésével elfogadod az alábbi jelentkezési feltételeket: Amennyiben mégsem tudsz eljönni, kérünk, hogy legkésőbb az esemény előtt 5 munkanappal jelezd nekünk e-mailben (kepfestok01@gmail.com). A lemondást kizárólag írásban tudjuk elfogadni! A jelentkezési lap elküldése fizetési kötelezettséget von maga utána, amennyiben a részvételi szándékod nem mondod le, vagy 5 munkanapon belül teszed meg, akkor foglalásonként 5.000 Ft-ot ki kell fizetned. Ebből fejenként 2.000 Ft (30 napon belüli jelentkezés esetén) egy következő élményfestésen felhasználható! *
Regisztráló neve *
Your answer
A résztvevő neve (amennyiben eltér a regisztrálótól)
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Lakcím *
Your answer
Hány fő számára szeretnél helyet foglalni? *
A fenti adatokra kizárólag regisztráció, az ügyfélkapcsolat fenntartása céljából, és a szolgáltatás teljesítéséhez van szükség. Hozzájárulásodat a jelentkezési lap kitöltésével adod meg, ez önkéntes és bármikor visszavonható. *
Amennyiben Ajándékkártya felhasználásával veszel részt a festésen, kérjük írd ide a kártya/kártyák sorszámát:
Captionless Image
Your answer
Edgar Degas: Balerinák kékben
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service