Compromís de mínims, per les llibertats democràtiques!
Les entitats sotasignants volem fer públic el nostre malestar davant els darrers intents de l’estat espanyol de condicionar la situació política al Principat de Catalunya.

Rebutjam frontalment els processos judicials contra persones i càrrecs polítics partidaris de l’exercici del dret a l’autodeterminació , entenent que són una agressió vers la democràcia i impropis d’un vertader estat de dret. D’aquesta manera, ens solidaritzam amb totes les persones encausades als diferents processos, en especial aquelles que han estat detingudes.

Lamentablement, no és la primera vegada que vivim episodis semblants, ja que podem parlar de tota una trajectòria repressiva de l’estat contra els moviments populars en general i l’independentisme en particular, també a Mallorca. L’estat espanyol no pot pretendre solucionar amb el codi penal un conflicte que és polític i que només pot tenir una solució política.

Des de Mallorca sentim com a especialment properes aquestes agressions contra el poble de Catalunya, amb el que compartim el marc dels Països Catalans. És hora de, davant l’autoritarisme i el centralisme, mostrar una imatge d’unitat i fermesa de totes les forces democràtiques de l’illa, que no poden donar l’esquena a la reivindicació d’un referèndum d’autodeterminació i, menys encara, a la persecució de càrrecs electes, diputades, alcaldesses, i regidores, que en defensen el seu exercici.

Volem remarcar que per nosaltres l’únic sostre acceptable per l’anomenat procés sobiranista que es viu a Catalunya no és altre que la voluntat popular expressada lliurement. Tota actuació que vagi contra aquest exercici representa un atac a la democràcia i és per tant inacceptable.

Nom del col·lectiu (per adhesions col·lectives)
Your answer
Nom i Cognoms (per adhesions individuals)
Your answer
Correu de contacte
Your answer
Població
Your answer
Altres Comentaris
Your answer
Condicions legals
D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades personals recollides en aquest formulari seran incorporades a un fitxer, del qual és titular la CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR amb la finalitat de desenvolupar informacions i campanyes relacionades amb futures TUP així com per informar-vos-en per via electrònica. Tanmateix, us informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades al domicili de la CANDIDATURA D'UNITAT POPULAR situat al c/ Casp, 180-182 baixos, 08013 de Barcelona.
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.