Tini Lelkes Napok 2018
Vágytál e már arra, hogy elutazz egy másik országba? Egy távoli, ismeretlen földre? Szoktál álmodozni róla, hogy ez vajon milyen lehet? Ha igen, biztos elképzelted már hogy nézhet ki. Álmaidban talán már úsztál is abban a tengerben, bámultad azokat a csodálatos hegyeket amelyek kimagaslanak a távolban... Tudod én is szoktam álmodozni egy helyről, ami egyszer majd az otthonom lesz. Nem jártam még ott, de kaptam egy meghívót oda a legjobb barátomtól, aki azt mondta, hogy helyet készít ott számomra. Sokat mesél erről a helyről. Azt mondta, hogy ott örökké tartó boldogság vár, és nincs ott gyász, nincs semmi féle fájdalom. Ez a hely gyönyörű, ember nem is látott még ilyen szépet. Képzeld, az én barátomat Jézusnak hívják, és azt mondta, hogy az ő apukája országában sok hely van, és azért jött, hogy ezt elmondja, TÉGED IS VÁR! Jézus neked is meg akarja mutatni az ő Királyságát. Mit gondolsz? Kíváncsi vagy Jézusra, és az ő különleges országára? Akkor bátorítalak arra, hogy gyere el a Tini Lelkes Napokra, ahol találkozhatsz Jézussal, és sokat hallhatsz az ő országáról.

A Tini Lelkes Napok, a Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás tinitábora!

Hol, és mikor?
- Időpont június 28 – július 1. (csütörtök-vasárnap)
- Helyszín: Tahitótfalu, Tahi tábor
- Részvételi díj: 18000 Ft (Ha ez az összeg neked magas, kérhetsz kedvezményt, jelezd ezt a jelentkezési lapon a megjegyzéseknél, egy rövid indoklással.)
- Táborunk 11-15 éves gyerekeknek szól, ha ennél idősebb vagy jelentkezz a Lelkes Napok nevű táborunkba.

Neved *
Your answer
Hány éves vagy? *
Honnan jössz? *
Településed neve (csak város vagy falu név)
Your answer
Étkezés *
email címed *
Your answer
saját telefonszám
(Ha van)
Your answer
Szülő telefonszáma *
Your answer
Egyéb megjegyzések
Kérlek jelezd itt, ha valamilyen gyógyszer érzékenységed, vagy tartós betegséged van, vagy esetleg kedvezményt kérnél a részvételi díjból, vagy bármi egyéb, amit jó, ha tudunk rólad.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms