Inscripción 5º Aniversario Expositores 2020
5a edición del Festival Food&Fashion La Ràpita - 20, 21, 22 y 23 de agosto 2020 - Sant Carles Marina - Sant Carles de la Ràpita. RECIBIRÉIS UN EMAIL DE CONFIRMACIÓN CONFORME VUESTRA ADMISIÓN EN LOS PRÓXIMOS 15 DÍAS.
Nom persona responsable *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon mòbil *
Your answer
Nom de la marca *
Your answer
Nom de facturació *
Empresa a la qual hem de facturar
Your answer
NIF o CIF empresa a facturar *
Your answer
Direcció empresa a facturar *
Your answer
Població *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Producte a exposar *
Lloguer de taula ( 12€/ud) *
Lloguer de cadires ( 5€/ud) *
Lloguer de focus instal·lat a la carpa (40€) *
Matrícula vehicle *
Núm. de matrícula del cotxe amb el qual s'accedirà al recinte
Your answer
FACEBOOK *
Your answer
INSTAGRAM *
Your answer
Protecció de dades
En compliment del que preveu la legislació vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades que facilita en el present formulari seran tractades per SIE SB SL amb la finalitat de fer-li arribar informació sobre els esdeveniments que organitza, i que poden ser del seu interès. En qualsevol moment vostè podrà cancel·lar la recepció dels nostres comunicats, clicant a l’enllaç que trobarà al peu de cada correu electrònic que enviem. També pot fer-nos arribar la seva petició a l’adreça info@foodandfashion.es.

En cumplimiento de lo que prevé la legislación vigente en materia de Protección de Datos de Carácter Personal, los datos que facilite en el presente formulario serán tratados por parte de SIE SB SL con la finalidad de hacerle llegar información sobre los eventos que organiza, y que pueden ser de su interés. En cualquier momento usted podrá cancelar la recepción de nuestros comunicados, clicando al enlace que encontrará en el pie de cada correo electrónico que enviemos. También podrá hacernos llegar su petición por correo electrónico a la dirección info@foodandfashion.es.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.