Dorstige Flamingo - bestelformulier
De Dorstige Flamingo werd in samenwerking met brouwerij Cydrale uit Zandvliet ontwikkeld door een aantal ouders van leden en vrienden van onze scoutsgroep. Deze groep van vijf ontwikkelde een basisbier met daarop vier varianten. Na veel wikken en wegen (en nog meer proeven) werd de beste versie weerhouden en stuurden we een bestelling voor 400 liter gerstenat naar brouwerij Leysen in Herentals. Wegens groot succes zijn we ondertussen toe aan de 5e lading Flamingo's!

Een Dorstige Flamingo is een fruitige Tripel met gerstemout, speltmout, gecarameliseerde gerstemout, Belgische Goldings, Sloveense Aurora, Citra en M31 gist en dit met een alcoholpercentage van 8.5%. Het verslavingsgehalte is hoog en dat is helemaal ok, want je steunt er de bouw van onze nieuwe lokalen mee.

Bestellen kan eenvoudig, door onderstaand formulier in te vullen. Kort nadat je je order hebt doorgegeven, ontvang je een automatische mail met betalingsgegevens. Zodra de betaling op onze rekening staat, nemen we contact op ivm de levering. Opgelet: we leveren enkel in postcode 2040. Contacteer ons op dorstigeflamingo@scoutsdereigers.be als je in een andere postcode woont.

Schol!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Familienaam *
Voornaam *
Mailadres *
Telefoonnummer *
Adres *
Ik bestel:
Clear selection
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Groepscomité scouts De Reigers. Report Abuse