VOLUNTARI CNS - CURSA DEL CLUB

INSCRIPCIÓ VOLUNTARIAT

VULL SER VOLUNTARI PER A PARTICIPAR EN LES DIFERENTS TASQUES I COL·LABORAR A LA CURSA DEL CLUB NATACIÓ SABADELL 2022.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
NOM *
COGNOMS *
Talla de samarreta
VENS D'ALGUN CENTRE EDUCATIU?
DATA NAIXAMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
DNI *
TELÈFON *

INFORMACIÒ BÁSICA EN MATÈRIA DE PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la normativa actual que regula el tractament de dades (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), CLUB NATACIÓ SABADELL desitja informar-vos d’una manera clara i senzilla del tractament que farà amb les seves dades i demanar el seu consentiment per determinat tractament.

Finalitat:

Formalitzar la inscripció en la activitat sol·licitada mitjançant les dades incloses en aquest formulari de VOLUNTARIAT CLUB NATACIÓ SABADELL. CURSA DEL CLUB. Mantenir una comunicació electrònica en relació a la activitat sol·licitada o altres activitats de voluntariat de la Fundació Club Natació Sabadell o de Club Natació Sabadell.

TRACTAMENT DE LA IMATGE *
Required

Autoritzo la gravació, fotografia i tractament de la meva imatge, obtinguda de la participació en la Cursa de la Fundació Club Natació Sabadell, per el seu ús i publicació en mitjans de difusió (web o perfil del Club en xarxes socials), amb la finalitat de promocionar les activitats esportives i de lleure del Club Natació Sabadell i la seva Fundació.

Destinataris: No es preveuen cessions fora dels supòsits legalment establerts.

Drets: Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament, a la portabilitat o l’oblit, dirigint-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades: Sabadell (08206), carrer Adriana no14, o per correu electrònic a l’adreça: rgpd@nataciosabadell.com.

Pot consultar la informació ampliada en matèria de Protecció de dades en el web: https://www.nataciosabadell.com/avis-legal/ o http://www.cursacns.cat/avislegal.

Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy