Voluntari Pe-un Picior de Plai! 2022
Sâmbăta, 10 septembrie 2022 are loc ediția a 7-a a concursului nostru Pe-un Picior de Plai.

Dacă doriți să participați în calitate de alergător, găsiți toate detaliile pe site-ul nostru sau în evenimentul Facebook:
https://alerglaplai.ro/
https://www.facebook.com/events...

Acesta este un eveniment Alergotura, deci participarea voastră va conta la cuantificarea numărului de voluntariate care conduc la acordarea gratuita a statutului de membru în anul 2023 (după 3 voluntariate efectuate).

Voluntarii vor primi apă la fața locului și pizza/mâncare după eveniment.

Avem nevoie de ajutorul vostru:
- sâmbătă, înainte de eveniment, pentru distribuția numerelor;
- sâmbătă în timpul evenimentului pentru direcționarea alergătorilor și imediat după concurs pentru dezasamblarea zonei de Start / Finish (puteți indica în formularpentru ce sarcini sunteți disponibili).

Și acum nota GDPR:

În urma înscrierii tale la evenimentele Clubului Sportiv Asociația Alergotura, în baza noastră de date se regăsesc o serie de date cu caracter personal : nume, număr de telefon, adresa de email, vârsta și dimensiune tricou. Noi utilizam aceste date pentru a organiza evenimentele, a tine legătura cu tine și a te informa de evenimentele noastre pe viitor.

Prin completarea acestui formular de participare la evenimentul Pe-un Picior de Plai, confirmi acordul tău pentru utilizarea informațiilor de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura asa cum e descris mai sus, în conformitate cu regulamentul GDPR.

Clubul Sportiv Asociația Alergotura este înregistrat de Ministerul Justiției din anul 2012 (Nr 2661/A/2012) ca entitate non-profit, deține număr de înregistrare în Registrul Sportiv din 2015 (Nr. CIS TM/7/00004/2015) și este operator de date cu caracter personal, înregistrat la ANSPDCP cu nr.36515.

Prin participarea la eveniment, renunți la orice pretenții de natură patrimonială sau morală, pentru daune cauzate cu ocazia evenimentului, faţă de Clubul Sportiv Asociația Alergotura, membrii clubului, voluntarii participanți la organizare precum și faţă de sponsorii, partenerii sau autoritățile care contribuie la realizarea evenimentului, în afară de cazul în care aceste daune sunt cauzate din culpa gravă sau cu intenție de aceste persoane sau autorități.

De asemenea, prin participarea la acest eveniment confirmi ca ești de acord cu utilizarea de către Clubul Sportiv Asociația Alergotura a imaginilor foto și video, realizate în timpul evenimentului, cu angajamentul ferm al organizatorilor că nu vor folosi aceste imagini în alte scopuri decât pentru promovarea acestui eveniment sau a altora ulterioare, la elaborarea afișelor și pentru alte materiale informative dedicate activităților de alergare și/sau dezvoltare a filantropiei.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefon *
Nume *
Prenume *
Vreau sa particip la eveniment in calitate de *
Required
Marime tricou (gratuit pt Voluntari)
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy