Inschrijfformulier Italiaans Anders
Middels dit formulier schrijft u zich in voor een online groepscursus Italiaans Anders.
Het gaat om een groepscursus onder leiding van een docent via Zoom Pro.
De cursus bestaat uit 12 lessen van 75 minuten. Het cursusgeld bedraagt €195,- inclusief al het (digitale) lesmateriaal.
Uiterste inschrijfdatum is maandag 6 september 2021. Plaatsing geschiedt op basis van volgorde van inschrijven.
Mocht u na de startdatum interesse hebben, neem dan even contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Mélanie: 06-53959810

De cursussen starten in de week van 13 september 2021 (week 37) en eindigen in de week van 6 december (week 49) Tijdens schoolvakanties en feestdagen is er geen les.

Wel interesse, geen beginner ? Neem contact op met Mélanie: 06-53959810
Voor- en achternaam *
Adres *
Postcode en woonplaats *
Telefoonnummer *
Emailadres *
Geboortedatum *
Hoe heeft u Italiaans Anders gevonden? *
Geef uw voorkeur aan: *
Geef hier alstublieft aan wat u heeft gedaan om Italiaans te leren. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden bij samenstellen van de groep. *
Algemene voorwaarden en privacybeleid
Privacybeleid: Persoonsgegevens worden enkel gebruikt om te factureren en de cursist te informeren over aan de cursus gerelateerde zaken en zullen nimmer ter beschikking worden gesteld aan derden.

Groepsgrootte: De cursus gaat door als er zich minimaal 6 cursisten hebben aangemeld.

Doorgang: In de week van 6 september 2021 wordt besloten of de door u gekozen cursus op basis van het aantal inschrijvingen doorgaat.
Betaling: Het cursusgeld dient vóór aanvang van de eerste les betaald te zijn. U ontvangt hiervoor ca. een week voor de start van de cursus een mail met betaalinstructies.

Restitutie: Na aanvang van de cursus zal geen restitutie van cursusgeld plaatsvinden bij voortijdige beëindiging van de cursus door de cursist. Indien door onvoorziene omstandigheden bij de docent lessen uitvallen die niet aan het eind van de cursus kunnen worden ingehaald middels verlenging van de cursus, dan vindt restitutie plaats van het cursusgeld voor de daardoor gemiste lessen.
*
Required
Ruimte voor eventuele opmerkingen
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy