DIY Stompbox maken I CoLab Muziekodroom x De Serre
Muziekodroom en De Serre Hasselt organiseren samen met Werner Roozen een workshop DIY effectpedalen bouwen. We duiken in de theorie van elektronische schakelingen en de praktijk van onderdelen solderen en eindigen met een zelfgebouwde effectpedaal: de Woolly Mammoth Fuzz clone.

x Woensdag 13 november – Sessie #1: we nemen een eerste kijk naar het circuit van beide pedalen, leren de basics van de techniek er achter en maken onze eerste solderingen.
x Woensdag 20 november – Sessie #2: we gaan een stap verder en solderen het circuit van de Woolly Mammoth clone op een PCB plaatje. Aan het eind van deze dag ga je naar huis met je eigen fuzz pedaal.

We voorzien al het nodige materiaal (onderdelen, soldeerbout, behuizing, …) om mee aan de slag te gaan. Werner begeleidt vooral door te doen en te tonen, en te helpen waar het mis loopt. Je hebt geen voorkennis nodig. We testen ter plekke en voorzien een kleine papieren gids zodat je nadien thuis nog kan verder werken als je dat wil.

𝗣𝗥𝗔𝗞𝗧𝗜𝗦𝗖𝗛

LOCATIE EN TIJDSTIP
De sessies gaan telkens door in het café Backstage van Muziekodroom (Bootstraat 9, 3500 Hasselt), telkens van 19u00 tot 22u00.

PRIJS
We doen ons uiterste best om de prijzen van onze workshops te drukken. Daarom hanteren we verschillende prijzen naargelang je leeftijd.
o Ben je jonger dan 25 jaar of precies 25? Dan betaal je €30.
o Ben je ouder dan 25 jaar? Dan betaal je €35.
Afrekenen doen we cash bij de eerste workshopavond.
Email address *
Naam en voornaam *
Your answer
GSM nummer *
Your answer
Heb je al ervaring met solderen en techniek? Vertel: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy