Jelentkezés e-learning tanfolyamra (kapcsolatfelvétel)
Kérem figyelmesen olvassa végig az alábbi tájékoztatót!

Mit is takar az e-learning tanfolyam?

Iskolánkban lehetőség van az elméleti tananyagnak a hagyományos tantermi foglalkozás helyett önálló, korszerű, interneten futó programmal történő elsajátítására. Ha nincs ideje, lehetősége tanfolyamra járni, túl kötöttnek érzi azt, vagy a saját tempójában szeretne haladni, akkor ez a képzési forma a legmegfelelőbb, hogy felkészüljön a KRESZ vizsgára.

Amennyiben ezt a képzési formát választja, iskolánkon keresztül az eduKRESZ hozzáférést biztosít a program használatához. A tananyagban eltölthető és képzésre fordítható idő, valamint díjak a következők:
- 90 nap / 60 óra: 25 000 Ft
- 180 nap / 75 óra: 26 000 Ft

- Póthozzáférés (30 nap / 10 óra): 4 000 Ft

A program 4 fejezetből és egy próbavizsga részből tevődik össze. Minden fejezetet egy, az adott rész anyagát felölelő otthoni "vizsga" zárja. Ha ezt sikeresen tölti ki a Tanuló, akkor továbbléphet a következő fejezetre. Ezzel a módszerrel hatásosan elérhető a vizsgaanyag kellő szintű elsajátítása. A 4 fejezet interaktív, élvezetes formában adja át a szükséges információkat a könnyebb tanulás érdekében.
A próbavizsga rész a Tanuló által megszerzett ismereteket ellenőrzi szimulált vizsgakörnyezetben. Az esetleges helytelen válaszok esetén a megértést mindenkor magyarázat segíti a program részéről.

Az elméleti vizsgajelentkezés csak akkor kezdeményezhető, ha a próbavizsgát sikeresen teljesíti a Tanuló. Természetesen a próbavizsgát a további gyakorlás céljából is ki lehet tölteni.

Ahhoz, hogy Ön elkezdhesse az e-learning tanfolyamot, fel kell vennünk Önnel a kapcsolatot, melyhez első körben a nevére és e-mail címére van szükség. Ezeket az alábbiakban adhatja meg. Ezután küldünk Önnek egy űrlapot, melyben újabb, a Nemzeti Közlekedés Hatóság számára szükséges adatok megadását teheti meg. Ezzel, valamint a program használatához szükséges fizetési kötelezettségnek eleget téve lehetővé válik a program használata. Erről e-mailben értesítjük.

Az e-learning képzés díjai:

- gyakorlati óra: 3 700 Ft


A vizsgadíjak megegyeznek a hagyományos képzés díjaival.

A linkre kattintva kipróbálhatja az e-learning tananyag próbaverzióját: http://demo.etitan.hu/katb/

(Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük írja meg az alapi.autosiskola@gmail.com e-mail címre!)

Név: *
Your answer
E-mail cím: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service