Vpis abonmaja
Spoštovani,

z novo evropsko direktivo dobivate več pravic do zasebnosti in naša želja je to tudi spoštovati. Vaše soglasje potrebujemo zaradi skladnosti z uredbo GDPR ( EU 2016/679) o varstvu osebnih podatkov. Uredba zagotavlja varstvo pravic posameznikov ter pravico posameznika, da dobi informacije o obdelavi njegovih osebnih podatkov. Vaše podatke bomo obdelovali samo za namen, v katerega ste s podpisom soglasja privolili.

Če želite biti obveščeni o naših programskih novostih, sporedu dogodkov in ostalih novičkah in obvestilih ter prejemati naše tiskovine, potem vas prosimo, da spodaj to tudi označite. Soglasje je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete ali spremenite. Velja za dejavnosti Zavoda Novo mesto (šport, kultura, turizem, mladina) in sicer do preklica.

Ime *
Your answer
Priimek *
Your answer
Ulica *
Your answer
Kraj in poštna številka *
Your answer
E-naslov
Your answer
Telefon
Your answer
Status *
Dodatne osebe (v to polje lahko vnesete dodatne osebe. Vpišite jih po eno osebo na vrstico kot Ime in priimek, Naslov, Kraj in poštna številka)
Your answer
Vrsta abonmaja *
Required
Grumov abonma - Gledališki abonma - izbira dneva
Želeni sedež (napišite, kje v Trdinovi dvorani želite sedeti. Če bo sedež že zaseden, vam bomo poiskali najbližji prosti sedež želenemu).
Your answer
Opombe
Your answer
Plačilo *
Način plačila *
Obvestilo zavoda Novo mesto želim prejemati na:
Izjavljam, da so navedeni podatki pravilni in dovoljujem, da se navedeni osebni podatki uporabijo za potrebe evidenc in korespondence Zavoda Novo mesto.
Soglasje: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service