INSCRIPCIÓ CATEQUESI PRIMERA COMUNIÓ CURS 2017/18
Benvolguts amics:

A continuació podeu fer l'inscripció del vostre fill/a per al proper Curs de Catequesi de Primera Comunió 2017/18. El curs començarà el dimarts 3 d'octubre de 2017 i les catequesis seran d'una hora a la setmana que podeu escollir entre dimarts o dimecres, de 17:30h a 18:30h. El primer curs s'acostuma a fer a 2n Primària (i ho recomanem), però també els acollim si vénen més tard (no abans).

Una vegada complimentada la solicitut rebreu el calendari de catequesi. Us convoquem també a la PRIMERA REUNIÓ DE PARES que serà, per als de primer curs, el dimarts 26 de setembre a les 20:30h., i pels de segon curs, dijous 28 de setembre també a les 20:30h.

L'import del curs, per als llibres que els proporcionarem i altre material és de 40 euros, que podeu ingressar al següent número de compte: ES45 2100 2776 3301 0022 0691 i posant com a Concepte: CATEQUESI + Nom. Per a qualsevol qüestió, parleu amb el mossèn, o escriviu un mail a catequesi.santcebria@gmail.com .

Si ho preferiu podeu fer l'inscripció de manera presencial el dimarts 12 o bé dijous 14 de setembre, de 18h a 19h, a la Parròquia.

Moltes gràcies i benvinguts,

COGNOMS DE L'ALUMNE *
Your answer
NOM DE L'ALUMNE *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
NIVELL DE CATEQUESI *
Especifiqueu si és el primer any que fan la catequesi o si ja és el segon curs de Primera Comunió.
DIA ESCOLLIT *
DOMICILI *
Your answer
LOCALITAT *
Your answer
TELÈFON DOMICILI *
Your answer
ESCOLA *
Your answer
¿Fa religió a l'escola? *
* Constitución española, art.27,3: "Los poderes públicos garantizan el derecho que asiste a los padres para que sus hijos reciban la formación religiosa y moral que esté de acuerdo con sus propias convicciones"
IDIOMA *
Indiqueu l'idioma en el que voleu els llibres
BAPTISME
És imprescindible que presenteu el certificat de bateig perquè el vostre fill/a pugui rebre el Sagrament de la Primera Comunió. El podeu portar durant el curs en horari de despatx parroquial. Si heu batejat al vostre fill a la parròquia de sant Cebrià, indiqueu-ho a continuació i no cal que el porteu. Si el vostre fill no està encara batejat, durant el curs de la catequesi buscarem un dia per batejar-lo.
NOM I COGNOM DEL PARE
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC DEL PARE
Your answer
NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL DEL PARE
Your answer
NOM I COGNOM DE LA MARE
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC DE LA MARE
Your answer
NÚMERO DE TELÈFON MÒBIL DE LA MARE
Your answer
ALTRES OBSERVACIONS
Aquí poseu les observacions que vulgueu.
Your answer
CONSENTIMIENTO TRATAMIENTO DE DATOS DE CARACTER PERSONAL *
De acuerdo con lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, yo doy mi consentimiento para que los datos de contacto que figuran en este formulario sean incluidos en un fichero titularidad de la Parroquia de Sant Cebrià de Valldoreix (i) a los efectos de la preparación y desarrollo del curso de catequesis y para su uso por ésta para mantener el contacto con su titular, enviando información sobre cualquier cuestión relacionada con las actividades propias de la Parroquia, tales como: actividades de culto, retiros, catequesis, cursos, conferencias, campamentos, convivencias, o cualquier otro evento propio de su función. Declaro estar informado/a sobre los derechos que me asisten al acceso, rectificación, cancelación y oposición de mis datos personales que figuran en dichos ficheros, pudiendo ejercerlos dirigiéndome por escrito ante Parroquia Sant Cebrià, en la plaça de l’Esglesia 7, de Valldoreix.- catequesi.santcebria@gmail.com
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms