BEYOND IDEA
Ne kuader te iniciatives ne mbeshtetje te start-up nga Ministri i Shtetit per Mbrojtjen e Sipermarrjes , qendra Balance do te realizoje BEYOND IDEA. Nese jeni nje i ri/e re, qe jetoni ne Shqiperi dhe qe keni nje ide biznesi ose nje biznes jo me te vjeter se 3 vjet dhe qe deshironi ta rrisni,inovoni ate apo te aplikoni zgjidhje te gjelbra dhe digjitale. Ju ftojme te plotesoni formen e aplikimit te meposhtem nese jeni te interesuar per te marre pjese ne BEYOND IDEA . 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Emri *
Mbiemri
*
Rajoni ku banoni
*
Numri i telefonit
*
Ditelindje
*
MM
/
DD
/
YYYY
Gjinia
*
Keni qëndruar më gjatë se 3 muaj jashtë vendit?

*
Nese po ne cilin shtet keni qendruar?
Si aplikoni?
*
Emer Mbiemer te anetareve te skuadres
A jeni ne pune aktualisht?
*
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy