WordPress meetup - Startit Centar Subotica
U utorak, 12. februara, od 18 časova, održaće se prvi WordPress meetup u Startit Centru Subotica, u saradnji sa zajednicom WordPress Srbija.

Tokom ovog događaja imaćemo priliku slušati dve teme.
Slobodan Mirić će nam ispričati kako to izgleda kada se sa freelancinga prelazi u preduzetništvo, koje su prednosti i beneficije i šta se sve može postići kroz preduzetništvo što nije moguće kroz freelancing.
Posle ove teme će nam Milan Ivanović predstaviti najnoviju verziju WordPressa (5.0) koja donosi pregršt novina za korisnike, a među najvećim je upravo uređivač. Otkriće nam kako najbrže pokrenuti WordPress instalaciju na vašem računaru. Prolazeći kroz verziju 5 takođe pričamo i zašto je jako bitno ažurirati sve na najnovija izdanja.

O predavačima

Slobodan Mirić
Web developer, radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.
Milan Ivanović
Frontend developer sa obimnim veb razvojem i veb dizajnom. Bavi se kreiranjem high-end, responsive veb stranicama koristeći WordPress.

Prijava

Prijava na ovaj događaj je besplatna ali obavezna putem ove forme.
Vidimo se u utorak, 12.02. od 18h u Startit Centru Subotica, Korzo broj 1, drugi sprat.
Ime i prezime: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Da li želite da se prijavite na Startit Bilten i primate informacije za događaje u Startit Centru Subotica? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Startit. Report Abuse - Terms of Service