Fira discogràfica BIS-Harmònica (edició 2020) a Fabra i Coats (Barcelona) -> Reserva de taula.
Convocatòria oberta per a la recepció de sol·licituds de reserva d'espai a la Fira Discogràfica Independent del BIS Festival i l'Harmònica. Fins el dia 20 de març de 2019 tens temps per reservar la teva taula. No s'acceptaran sol·licituds fora del termini.

Atenció: La inscripció en aquest formulari no garanteix 100% la participació a la fira discogràfica fins que no us confirmem per correu electrònic ja que disposem d'un espai limitat.

La fira discogràfica BIS-Harmònica es celebrarà el 25 d'abril de 2020 a Fabra i Coats Fàbrica de Creació (Barcelona) de 16h a 21h.

INSCRIPCIÓ LLIURE I SENSE COST.

Qualsevol requeriment o petició d'informació al voltant d'aquest formulari i/o la fira discogràfica ens podeu escriure als correus electrònics info@bisfestival.com o harmonicabcn@gmail.com (contacteu amb qui tingueu més sintonia i sinó amb qualsevol dels dos correus).
Nom del segell discogràfic o col·lectiu *
Ciutat *
Correu electrònic (vigila no equivocar-te!) *
Pàgina de Facebook i/o perfil de twitter (si no en teniu, poseu NO) *
Escriu un text petit de com vols que es presenti el teu segell o col·lectiu (petita bio, motivacions, etc...) *
Quantes persones hi sereu a la taula? (màxim 2) *
Observacions finals per si voleu afegir o explicar qualsevol circumstància que afecti la vostra participació a la fira (p. ex: arribaré més tard de la hora d'inici, vindré només a la tarda, etc...)
Propostes musicals per a la fira discogràfica (fins data 01 d'abril 2020)
Pots fer-nos propostes musicals des del teu segell o col·lectiu per actuar durant la fira discogràfica. Serà un concert de durada limitada on tindràs disponible un backline bàsic. Tens temps fins l'1 d'abril.

Des de l’assemblea del BIS-Harmònica farem una selecció prou variada i intentarem encabir el màxim de propostes possibles. Si alguna de les propostes que ens feu és seleccionada, ens posarem en contacte amb vosaltres.
Emplena el camp a continuació amb el nom del grup/s o proposta/es musical/s, breu bio i enllaços d'audio (Bandcamp, Soundcloud, Spotify...) i/o vídeo (youtube...).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy