Fira discogràfica BIS-Harmònica (edició 2018) a Fabra i Coats (Barcelona) -> Reserva de taula.
Convocatòria oberta per a la recepció de sol·licituds de reserva d'espai a la Fira Discogràfica Independent del BIS Festival i l'Harmònica, que des d'aquesta edició aniran junts en l'organització. Fins el dia 3 de juny de 2018 tens temps per reservar la teva taula. No s'acceptaran sol·licituds fora del plaç.

Atenció: La inscripció en aquest formulari no garanteix 100% la participació a la fira discogràfica fins que no us confirmem per correu electrònic ja que dispossem d'un espai limitat.

La fira discogràfica BIS-Harmònica es celebrarà el 9 de juny a Fabra i Coats Fàbrica de Creació (Barcelona) i la fira estarà oberta al públic de 11h. del matí a les 20h. del vespre.

INSCRIPCIÓ LLIURE I SENSE COST.

Qualsevol requeriment ó petició d'informació al voltant d'aquest formulari i/o la fira discogràfica als correus electrònics info@bisfestival.com ó harmonicabcn@gmail.com (contacteu amb qui tingueu més sintonia i si no amb qualsevols dels dos correus).

Nom del segell discogràfic ó col·lectiu *
Your answer
Ciutat *
Your answer
Correu electrònic (vigila no equivocar-te) *
Your answer
Pàgina de Facebook (si no en teniu, posseu NO) *
Your answer
Escriu un text petit de com vols que es presenti el teu segell o col·lectiu (petita bio, motivacions, etc...) *
Your answer
Quantes persones hi sereu a la taula? (màxim 2) *
Observacions finals per si voleu afeixir o explicar qualsevol circumstància que afecti la vostra participació a la fira (arribaré més tard de la hora d'inici, vindré només a la tarda, etc...)
Your answer
Propostes musicals per a la fira discogràfica (data límit 10 de maig)
Pots fer-nos propostes musicals des del teu segell o col·lectiu per actuar durant la fira discogràfica d'11h a 20h. Serà un concert de durada limitada on tindreu disponible un backline bàsic amb 2 amplis de guitarra Fender Champion 100 -combo-, 1 ampli de baix Warwick, dues pantalles Marshall 4x12 per si el grup vol portar el capçal propi i una bateria. Tens temps fins el 10 de maig.

Des de l’assemblea del BIS-Harmònica farem una selecció prou variada i intentarem encabir el màxim de propostes possibles. Si alguna de les propostes que ens feu és seleccionada, ens possarem en contacte amb vosaltres.

Emplena el camp a continuació amb el nom del grup/s o proposta/es musical/s i enllaços d'audio (Bandcamp, Soundcloud, Spotify...) i/o video (youtube...).
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms