Inschrijving Tenniskids Najaarscompetitie 2021
Email *
Verstuur dit formulier uiterlijk 9 juni 2021
Voor ouders van jeugdleden

Ontzettend leuk dat jouw zoon en/of dochter competitie wil spelen!
Wij organiseren de competitie voor de jeugdleden met veel plezier, maar een succesvolle en sportieve competitie maken we er samen van. Dat betekent dat er een paar aandachtspunten zijn om door te nemen:

INFO
Alle relevante informatie voor de competitie zal binnenkort te vinden zijn op de website TVBD.nl, onder het kopje competitie.

Elke kind wordt door middel van dit formulier ingeschreven.

De teams worden samengesteld door de trainers. We gaan ons best doen om ieder kind een plek in een team te geven. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zullen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn om het kind op een andere manier wedstrijden te laten spelen.

De teams worden door de Technische Commissie aangemeld bij de KNLTB. De KNLTB bepaalt de indeling van de teams in de poules. Dit zal in de buurt zijn van de eigen vereniging.

Opgave voor de competitie is niet vrijblijvend. Je geeft je kind op voor de hele reeks van 8 wedstrijddagen in het najaar (check de data).

KOSTEN
De kosten voor deelname bedragen voor categorie Rood en Oranje rond de €30 per team en voor Groen ongeveer €40 per team. De kosten zullen voor aanvang van de competitie per team moeten worden voldaan.

SPELPLEZIER
De KIA Tenniskids competitie gaat vooral over tennisplezier en samen tennissen. Onsportief of te fanatiek gedrag van kinderen en/of ouders is hier niet op z'n plaats.

BETROKKENHEID
Deze competitie kan niet plaatsvinden zonder de betrokkenheid van ouders. Elk team heeft minimaal één ouder als teamcaptain nodig die het team begeleid bij de speeldagen. Ook zal er hulp nodig zijn bij de thuisspeeldagen wanneer de teams uit de rode en oranje competitie op onze vereniging komen spelen. Hiervoor vragen we ook jouw betrokkenheid. Dit hoeft niet veel tijd te kosten.
Daarnaast zijn we nog op zoek naar iemand die de jeugdcompetitie in het vervolg wil organiseren. Samen maken we er een te gekke competitie van voor de jeugd!
Naam kind (Voornaam + Achternaam) *
NB De achternaam opgeven zoals bij de KNLTB bekend.
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Bondsnummer
Indien aanwezig - zie het KNLTB pasje
Naam Ouder (Voornaam + Achternaam) *
Mobiel telefoonnummer Ouder *
Ik ben graag betrokken bij het team (meerdere opties mogelijk) *
Bedankt voor je inschrijving voor de KIA Tenniskids competitie 2021! Wij gaan je inschrijving verwerken. Heb je nog vragen of opmerkingen?
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy