Påmelding - Teknikkurs - Havkajakk - Harstad - 2019-06-22 - 2019-06-23
Teknikkurset er trinn to på Norges Padleforbunds våttkortstige og opplæringsmålene er dermed fastsatt av forbundet. Utover dette er vi opptatt av at kurset skal gi dere god innsikt i hva gode padleferdigheter er, samt et godt grunnlag for å bli så god teknisk som det er mulig å bli. God teknikk øker både sikkerheten og rekkevidden på vannet, og gjør det også mye mere gøy å padle!

Mange av teknikkene vi skal igjennom vil være kjent fra grunnkurset, men vi kommer til å gå betydelig mye mer i dybden denne gangen, samt legge til nye momenter til det vi allerede kan. Noe vil også være helt nytt for dere. Vi vil blant annet gi en introduksjon til Grønlands-rulle. I løpet av helga håper vi også å finne litt mer utfordrende farvann/forhold og besøke enn hva dere kjenner fra grunnkurset.

Det forutsettes at deltagerne stiller med egen kajakk og utstyr, om du ikke har kan kajakk og bekledningsett (tørrdrakt, sko, hansker, vest m.m.) leies av oss for kr 500,-.

Fyll ut skjemaet under og mer info vil komme på e-post når det nærmer seg kursstart.

Vi ses i fjæra!

NB! Husk at betaling av kursavgift skjer på forhånd og kan gjøres i butikken eller gjennom vår nettbutikk: http://tequila.no/Kurs_kajakk_padlekurs
Vi tar også forbehold om avlysning av kurs ved for få påmeldte (Min. 6 deltagere).

Fødselsdato *
Vi trenger din fødselsdato for registrering av ditt våttkort i Norges Padleforbunds database.
MM
/
DD
/
YYYY
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Postnummer *
Your answer
Poststed *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
E-postadresse *
Your answer
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse tørrdrakt?
Størrelsene er stort sett standard men varierer noe. Det er som regel å foretrekke at drakten er litt for stor enn litt for liten. Du bør få plass til skikkelig superundertøy og tykke ullsokker under.
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse sko?
Du bør ha plass til tykke ullsokker i skoene.
Hvis du vil leie utstyr - Hvilken størrelse hansker?
Spesielle forutsetninger?
Er det noen spesielle ting forbundet med din deltagelse på padlekurset som vi bør vite om? Vi tenker her på f.eks. diabetes, epilepsi, vannskrekk, hjertelidelser, ryggproblemer o.l.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Tequila Sports Beyond AS. Report Abuse - Terms of Service