Anëtarësime "Forumi Rinor i Shkencave" 2018.
Qëllimi ynë:
Qëllimi kryesor është nxitja dhe aftësimi studentëve në hapësirën e komunikimit, njohjes dhe në zhvillimin e shkencës.
Organizimi i takimeve, seminareve, konferencave, panaireve, workshop-eve apo trajnimeve të ndryshme brenda dhe jashtë vendit rreth temave të ndryshme shkencore.

INFORMACION:
Ju informojmë që Forumi Rinor i Shkencave momentalisht është një Platformë që është krijuar nga studentë të Universitetit të Tiranës me qëllim Jetë Rinore të Angazhuar.
Cdo gjë bëhet në mënyrë vullnetare dhe në zgjedhje të lirë për të gjithë.

Synon:
1. Krijimin e një Rrjeti për të gjithë Fakultetet e Universitetit të Tiranës dhe jo vetëm.
2. Angazhimin e studentëve në shumë aktivitete të ndryshme pa pagesë.
3. Formim gjithëpërfshirës jo vetëm në fushën ku studenti studion....


Jemi të hapur dhe mirëpresim cdo sugjerim tuajin.

- stafi i Forumit RInor të Shkencave!

EMER/MBIEMER *
Your answer
EMAIL *
Your answer
VITI I LINDJES *
Your answer
UNIVERSITETI/FAKULTETI KU STUDIONI AKTUALISHT *
Your answer
DEGA DHE VITI I STUDIMIT *
Your answer
NUMER KONTAKTI
Your answer
JU APLIKONI SI:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy