Workshop i strategiskt och lönsamt hälsoarbete
Varmt välkommen till en engagerande och inspirerande föreläsning och workshop i framtidens sätt att arbeta med hälsa på arbetsplatsen. Ta med dina tankar och utmaningar från just din arbetsplats eller de arbetsplatser du kanske jobbar mot.

Forskningen visar om och om igen det vi redan vet- en hälsofrämjande arbetsmiljö är förutsättningar för både trivsel och prestation men den är också lönsam. Den ger nöjdare kunder, lägre personalomsättning och starkare varumärke. Men ohälsan på Sveriges arbetsplatser fortsätter öka och medför inte bara lidanden för individ utan kostar även organisationen stora summor, vissa lättare att identifiera än andra.
De senaste åren har lagstiftningen också förändrats och nu finns en föreskrift som reglerar ansvaret att motverka ohälsosam arbetsbelastning och ha ett mål med sitt arbetsmiljöarbete.

De flesta verkar förstå att det handlar om andra saker än friskvårdsinsatser. Men vad ska man göra?

Under denna workshop går vi igenom orsaker till ohälsa på arbetsplatsen men det stora fokuset ligger på vad som ger en hälsosam och lönsam organisation och hur man kan arbeta strategiskt för att uppnå det.

Begränsat antal platser- först till kvarn! Info om anmälan- se nedan. Frågor mailas till annsofie@formstarkhalsa.se

Om mig: Jag är hälsostrateg i företaget Formstark Hälsa. Jag brinner för att stötta organisationer och människor att prestera hållbart över tid, och känna stor meningsfullhet längs vägen.
Jag kombinerar en genuint holistisk syn på hälsa med ett affärstänk och en övertygelse om att hälsa på arbetsplatsen är en strategiskt avgörande fråga.
Med mig har jag 18 år i hälsobranschen där fokuset de senaste 3,5 åren har varit hälsostrategiskt arbete på Sveriges största revisionsbyrå. Jag har även mångårig erfarenhet som ekonom i roller som controller, ekonomiansvarig, revisor och projektledare.

Plats: Scandic Stortorget Malmö
Datum: 2a mars
Tid: 17.30-18.45 med tid för frågor efteråt
Investering: 350 kr inkl moms Önskas kvitto eller faktura vv maila mig på annsofie@formstarkhalsa.se
Anmälan: Via detta formulär senast 24/2 Bindande vid betalning till Handelsbanken Clearing 6153 Kto.nr: 495 139 998
Återbetalning av beloppet sker vid avanmälan senast 28/3, platsen kan överlåtas.

Varmt välkomna!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service