Tälta tillsammans med Mirumirupliff
Nu har du chansen att få tälta tillsammans med ett trevligt gäng människor från olika delar av världen! Mirumirupliff och Simon Vinokur kommer ordna två olika tillfällen i sommar där vi tillsammans tar en SL-buss till Tyresta nationalpark för att tälta, bada, njuta av skogen, besöka en bondgård och umgås.

Varje tillfälle är tre dagar/två nätter. Det finns toalett, café och rinnande vatten där vi ska tälta. Och sjöar, skog och bondgård.

Du behöver inte ha tältat förut för att kunna delta. Vi löser allt tillsammans.

DATUM:
Tillfälle 1: 17-19 juli (HAR REDAN VARIT)
Tillfälle 2: 28-30 augusti

PRIS: 100 kronor per person. Har du inte råd men vill följa med så anmäl ditt intresse ändå, så kan vi kanske lösa det ändå.

MAT: Alla köper med sig mat och vi äter tillsammans. Du kommer få instruktioner om vad du ska köpa med dig.

ANTAL DELTAGARE: Sammanlagt 13 personer. Det finns tre stycken tremanstält (tält för tre personer) och ett fyrmanstält (tält för fyra personer).

Ungefär hälften av deltagarna kommer vara svenskar och andra hälften nyanlända, asylsökande eller ointegrerade invandrare.

Om du vill sova tillsammans med människor du känner sen tidigare så behöver du anmäla 3, 4 eller 6 personer. Störst chans att få plats är att ni anmäler tre personer.

De här tillfällena fungerar utmärkt för både barn och vuxna.

Mirumirupliff lånar ut tält, sovsäckar och bekväma liggunderlag till de som inte har egna. Vi har även med oss Trangiakök och det finns grill där.

Är du intresserad av att följa med (du behöver inte bestämma dig nu) så fyll i det här formuläret så hör Simon av sig med mer information.  

I Sverige är det väldigt vanligt att folk tältar ibland, eller åtminstone har tältat ett par gånger i sina liv. Vi har en tendens att använda naturen för rekreation, alltså vara i naturen för att njuta av den. "Att bara vara". Det kan handla om skogspromenader, fjällvandringar, att tälta eller campa, att bo åka ut i skärgården med mera.

Jag rekommenderar verkligen den här aktiviteten både om du har tältat förut eller om du aldrig har gjort det.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy