Registre de Lords of Padel inicial
Benvolguts Lords.
Primer de tot moltes gràcies per col·laborar en la elaboració d'aquest registre. És un orgull formar part d'aquest grup i poder comptar amb gent com vosaltres.
A partir d'ara us anirem informant dels descomptes que anem aconseguint com a col·lectiu i de quina manera ens en beneficiarem.
De moment, ja us avancem que hem rebut molt bon tracte per part de Augusta Padel by Marta Marrero i ens ha ofert descomptes en les pistes. Per tal de beneficiar-nos, caldrà donar el nostre nom a les instal·lacions, per tal d'identificar-nos al seu sistema informàtic, i automàticament se'ns aplicarà la tarifa pactada. En breu us informarem dels preus pactats.

Tot aquell que no estigui registrat no podrà beneficiar-se d'aquests descomptes, i us informem que les noves altes sempre aniran lligades a un nivell mínim així com a l'actitud de les persones, doncs per damunt de tot, som i serem Lords.

Les comunicacions les realitzarem via email o Whatsapp, i aprofito l'avinentesa per informar-vos que les vostres dades personals (tret del nom i cognom) no les farem públiques per tal que no ens molestin amb correu brossa.

Moltes gràcies de nou per la vostra participació, i ja ho sabeu....
Salut, força i pàdel a dojo!
This content is neither created nor endorsed by Google.