Αίτηση Συμμετοχής σε Σεμινάριο ALS-R
Το σεμινάριο επαναπιστοποίησης στην Εξειδικευμένη  Υποστήριξη της Ζωής (ΑLS Recertification Course ) διοργανώνεται από το Ελληνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης στην Υποστήριξη της Ζωής (ΕΣΕΚΥΖ)  και είναι πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC)

Το σεμινάριο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και η τιμή συμμετοχής είναι 120€ κόστος συμμετοχής και 140€ αν επιθυμειται για νέο έντυπο βιβλίο με της κατευθυντήριες οδηγίες του ERC 2015 .

Οι θέσεις για κάθε σεμινάριο είναι μόνον 24. Εάν δεν επιλεγείτε για το παρόν σεμινάριο λόγω αυξημένης ζήτησης, έχετε προτεραιότητα στο επόμενο. .

Προσοχή ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο ! https://support.erc.edu/en/support/solutions/articles/14000039266-how-do-providers-obtain-recertification-


Η γλώσσα του σεμιναρίου είναι η Ελληνική.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!Επειδή τα χρήματα καλύπτουν ανελαστικά έξοδα του σεμιναρίου, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων, ούτε και μεταφορά της θέσης σας σε μεταγενέστερο σεμινάριο, σε περίπτωση μη προσέλευσής σας για κανένα λόγο, μηδενός εξαιρουμένου.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα η απορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932244473 η μέσω email στο infocprthessaloniki@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy