Voluntariat Internațional prin Erasmus+ la T4UTH
Doresc să particip la un stagiu de voluntariat. Doresc să fiu actualizat cu privire la oportunitățile care sunt pentru mine.
1. Numele tău complet: *
2. Vârsta *
3. Sunt interesat de oportunități de voluntariat:
4. Sunt interesat de voluntariat în următoarele țări: *
Required
Care este situația mea actuală?
Timpul oportun pentru a desfășura un stagiu de voluntariat (pentru mine) este: *
Required
Care sunt tematicile pe care le-ai alege pentru proiectul tău de voluntariat internațional ideal? *
Required
Dorim să te contactăm dacă găsim un proiect pentru tine! Dacă vrei, poți uploada un CV sau o scrisoare de motivație (vreau să fiu voluntar pentru că...) aici! Ne va ajuta să te cunoaștem mai bine!
Lasă-ne un email prin care te putem contacta: *
Captionless Image
Ne poți lăsa și un număr de telefon pentru o comunicare mai rapidă?
Mulțumim pentru informațiile și timpul acordat!
Sunt de acord ca datele mele să fie procesate și înregistrate în baza de date a organizației. La ele vor avea acces doar angajații T4UTH. În eventualiatea în care există oportunități de voluntariat care se potrivesc specificațiilor mele, doresc să fiu contactat de către un reprezentant al organizației T4UTH folosind aceste date. Toate datele personale conținute în prezentul document sunt colectate pe parcursul implementării Programului Erasmus+ (2014 – 2020), conform reglementărilor Comisiei Europene. Acestea vor fi stocate și prelucrate de organizațiile beneficiare ale Programului și de ANPCDEFP conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR). ANPCDEFP va stoca și prelucra aceste date conform Regulamentului (CE) nr. 45/2001 al Parlamentului European și al ConsiliuluI din 18 decembrie 2000 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către instituțiile și organele comunitare și privind libera circulație a acestor date. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Team For Youth Association. - Terms of Service