Ilmoittautuminen Toivon festivaalin tilaisuuksiin
Tällä lomakkeella voit ilmoittautua Vapaakirkon kesäjuhlille sunnuntaina 20.6.2021 Tampereen Vapaakirkkoseurakunnassa (Puutarhakatu 17 Tampere). Paikan päälle kirkkosaliin ja parvelle otetaan noin 90 henkilöä ja lisäksi Hildensalissa on mahdollisuus seurata tilaisuutta valkokankaalta. Suosittelemme, että jokainen osallistuu ensisijaisesti vain yhteen tilaisuuteen, jotta mahdollisimman moni voisi osallistua. Tilaisuuksissa noudatamme THL:n ohjeita ja pidämme turvavälejä ja maskeja. Tilaisuuksiin ei saa osallistua, jos on flunssaoireita.

Voit ilmoittaa 3-13 vuotiaat lapset klo 12 tilaisuuden pyhäkouluun. Ja jos haluat varata ruokailun etukäteen, siihenkin on mahdollisuus. Ensimmäisellä tauolla klo 13:30 -15 on tarjolla keittolounas hintaan 5€ (alle 12v 3€). Ruokailu maksetaan paikan päällä käteisellä tai Mobile Pay sovelluksella.

Paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista, mutta silloin tulee täyttää paikan päällä yhteystietolomake, jotta altistumisen tapahtuessa jäljittäminen on mahdollista.

Toivon festivaalin tilaisuuksia voit seurata kesäjuhlien YouTube-kanavalta. Tästä linkistä: https://www.youtube.com/channel/UC3wG9TyexdKuQBKYayKAtCA

Kiitos ilmoittautumisestasi!

Lisätietoja: tampere@svk.fi
Email *
1.Nimi
2.Puhelinnumero
3.Osallistun tilaisuuteen:
4.Ilmoitan 3-13v lapsen pyhikseen (klo 12). Jokaisen lapsen etunimi ja syntymävuosi.
5.Varaan keittolounaan klo 13:30 -15. Henkilömäärä ja erikoisruokavaliot.
6.Muuta erityistä huomioitavaa
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Tampereen vapaakirkkoseurakunta. Report Abuse