Noita Montosen oikeudenkäynti -larppi
VARAPELAAJAHAKU ON AVOINNA! Pelin uusi päivämäärä on lauantai 11.9.2021!

”Lukuisat tarinat ovat jääneet elämään Oulun linnan tunnetuimmasta vangista: Matti Juhonpoika Montosesta. Syytös noituudesta vei hänet lopulta tuomioistuimen eteen, mutta mitä tervakaupungissa kuitenkin oikeasti tapahtui noin neljäsataa vuotta sitten?

Montosta jahtasivat maallisen virkavallan lisäksi vaimot, pirut ja ainakin yksi hevonen. Nyt hän on vihdoin joutumassa vastuuseen teoistaan - joskin ei ihmisten vaan noitaoikeuden edessä. Taikuus ihmisten nähden on noitien kesken jyrkästi kiellettyä, mutta olisiko kerskailevana tumpelona tunnettu Montonen oikeasti kyennyt parantamaan naapurinsa hevosen?

Magian harjoittajat ympäri pohjoisten seutujen ovat kokoontuneet viettämään vuotuisia noitakäräjiä. Tämän vuoden käräjien päätapahtuma on Montosen kauan odotettu oikeudenkäynti, mutta perinteen mukaan käräjillä ratkotaan myös naapurikiistoja, solmitaan tärkeitä kauppasuhteita, vaihdetaan juoruja ja heitetään pirulle haasteita. Puhumattakaan roihuavasta romantiikasta ja virtaavasta simasta kun noidat juonittelevat kilpailevien sukujen pään menoksi.”

Studio Korppikela ry:n järjestämä peli sisältää historian havinaa, juonittelua, salaisuuksia sekä roiman annoksen okkultismia. Peliä ei suositella alle 16-vuotiaille. Pelin päägenrejä ovat historia, musta komedia sekä fantasia. Pelin miljöö on 1600-luvun Oulussa, mutta osallistuminen ei edellytä historiankirjojen ulkoa muistamista.

Peli tullaan pelaamaan lauantaina 11.9.2021 Koskelan seurakuntakodissa, Oulussa.

Varapelaajille osallistumismaksu on 10 euroa, Studio Korppikela ry:n jäsenille 5 euroa. Alle viikko peliin kutsutuille hinta on 5 euroa.

Peliin otetaan maksimissaan 40 henkilöä (lopulliseen pelaajamäärään sovelletaan mahdollisia voimassa olevia rajoituksia; katso tarkentava info sivulta 4).

Pelinjohtoon saa yhteyden osoitteella: korppilarppi@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Puhelinnumero *
Ikä *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy