Bli volontär med Helsingborg Pride
Under den 29 och 30 juni då Helsingborg Pride äger rum behöver vi dig som är sugen på att hjälpa till! Vi behöver volontärer som kan alltifrån att koka kaffe och hålla fikabordet välfyllt till att hjälpa oss med att se till att allt flyter på och alla har det trevligt på evenemangen. Vill du hjälpa oss att skapa en trygg mötesplats? Är du en fena på att se vad som behövs göras och se till att folk mår bra? Bli en av våra fantastiska volontärer, vi lovar att det blir kul! Fyll i formuläret så hör vi av oss! Vi kommer också att bjuda in dig till en infoträff där du får lära känna de andra volontärerna och får all info du behöver för att känna dig trygg med uppdraget, så notera redan nu den 26 juni, 18.00.
Har du frågor redan nu? Mejla oss på volontar@helsingborgpride.se

We welcome english speaking volunteers and will make sure that you will get all the information needed, send us an email and we will get right back to you! volontar@helsingborgpride.se

Vi kommer endast använda dina personuppgifter för att kontakta dig angående Helsingborg Pride och lämnar givetvis inte ut dem till någon annan.

Email address *
För- och efternamn: *
Your answer
Vad innebär det att vara volontär?
Den 29 juni behöver vi hjälp i ABFs lokaler där vi kommer att ha olika evenemang och skapa en mötesplats för besökarna. Uppgifter som kan bli aktuella är att informera besökare om programmet, svara på frågor, koka kaffe och se till att det finns fika och se till att alla känner sig välkomna.
Den 30 juni i behöver vi hjälp i Pride Park där vi kommer ha aktiviteter på scen och i olika tält. Även här behövs hjälp att få alla att känna sig välkomna, svara på frågor från besökare och se till att allting flyter på. Under paraden behöver vi volontärer som går längs paraden och håller ihop den, erbjuder vatten och har översikt.
Kryssa i vilka tider du kan vara med nedan (du kan kryssa en, alla eller några), självklart planerar vi in raster och ser till att du kan få se de programpunkter du vill också.
Arbetet görs på ideell basis med det bjuds på lunch och fika!
Du får såklart all information du behöver för att genomföra din uppgift av oss i arrangörsgruppen.
Jag kan vara volontär:
Berätta lite kort om varför du vill vara volontär och vad du skulle vilja göra under dagarna: *
Your answer
Stort tack för att du vill vara med!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service