Opgave RGV Kamp 2018
Ben je lid van RGV en zit je in groep 4, 5, 6, 7 of 8?? Geef je dan hieronder op voor het RGV Kamp 2018!

Van vrijdag 6 t/m zondag 8 april 2018 maken we er een leuk feestje van in het thema "Op Vakantie". Het kamp vindt plaats in en rondom Kampeerboerderij de Haverkamp te Varssel.

Deelname bedraagt €45,- per persoon inclusief eten, drinken, overnachtingen, spelletjes, vermaak en vooral veel plezier (en weinig slaap).

Overige informatie en de inpaklijst vindt u op de website van RGV: www.rgv-ruurlo.nl. Voor andere vragen kunt u contact opnemen via de mail (jeugdraad.rgv@gmail.com) of telefonisch met Lisanne Klein Brinke (06-31747671, graag na 17.00 uur).

Tijdens het kamp worden ook foto- en video-opnames gemaakt. Deze kunt u tijdens en na het kamp terugvinden op onze Facebookpagina (www.facebook.com/jeugdraadrgv) en website. Zonder tegenbericht gaan we er vanuit dat u akkoord gaat met het plaatsen van dit beeldmateriaal.

Opgeven kan tot zondag 11 maart, hierna sluit de opgave.

Achternaam kind *
Your answer
Voornaam kind *
Your answer
Adres *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Leeftijd *
Your answer
Telefoonnummer (huistelefoon) *
0573-123456
Your answer
Mobiel nummer ouder/verzorger 1 *
06-12345678
Your answer
Mobiel nummer ouder/verzorger 2
06-12345678
Your answer
E-mailadres ouder/verzorger *
Your answer
Basisschoolgroep *
Basisschool
Your answer
Ik zou graag willen slapen bij deze 3 kinderen (voornaam + achternaam) *
Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes.
Your answer
Opgave Bonte Avondshow
Op zaterdagavond hebben wij een Bonte Avond. Je kunt je (samen met je vriendinnen/vrienden) opgeven om hieraan mee te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dansje, een liedje, toneelstukje of misschien weet je iets anders leuks. Doe je mee? Vul dan hieronder in met wie, op welk nummer en welke artiest.
Your answer
Overige informatie
Hier kunt u informatie kwijt die voor ons als kampleiding van belang is, bijvoorbeeld over allergieën, dieet, heimwee, medicijnen, bedplassen, e.d. Maar ook als u uw kind eerder moet ophalen of later komt brengen i.v.m. sportwedstrijden. Voor vragen of toelichtingen, bel Lisanne Klein Brinke (06-31747671, graag na 17.00 uur).
Your answer
Hulpouders tijdens het kamp *
Tijdens het RGV kamp maken we gebruik van hulpouders. Ik, ouder, wil me graag aanmelden voor de volgende activiteiten tijdens het kamp. U mag meerdere vakjes aanvinken, wij plannen daarna de ouders in. Uiterlijk 1 week voor het kamp ontvangt u een mail van ons met informatie.
Required
Gegevens hulpouders
1. Naam, 2. Telefoonnummer, 3. Mobiele nummer, 4. E-mailadres
Your answer
Machtiging *
Hierbij machtig ik de penningmeester van de R.G.V. het bedrag voor deelname aan het kamp van €45,- in de eerste helft van april 2018 automatisch af te schrijven van mijn bank/postgirorekening o.v.v. "deelname RGV-kamp".
Required
Overige opmerkingen
Wilt u nog iets anders kwijt? Dat kan hieronder.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms