Ilmianna itsesi kuoron hallitukseen/raatiin/toimihenkilöksi!
Kuoron yhdistyksen syyskokous on torstaina 22.11. treenien jälkeen. Tällöin valitaan 8 varsinaista hallituksen jäsentä, sekä 4 varajäsentä. Lisäksi raatiin valitaan äänenjohtajat, taiteellinen varajohtaja sekä nuotistonhoitaja. Lisäksi kuorossa on tarjolla vino pino erilaisia toimihenkilörooleja, kuten juomanlaskija ja verkkovastaava. Kuoron hallitus-, raati- ja toimihenkilöpestit kestävät vuoden/tarvittaessa puoli vuotta.

Kaikki ovat aloittaneet hallitus- tai raatiuransa jostakin, uudet kuorolaiset pääsevät hyvin mukaan ja vanhoistakin kaikki kiinnostuneet ovat hyvin tervetulleita. Yleensä syyskokouksessa on ollut tapana, että toinen ehdottaa toista johonkin pestiin, kuten hallitukseen. Myös yhdistyslaissa määritellään, että hallituksen virkaan ei voi ehdottaa itse itseään. Tänä vuonna kokeilemme myös sähköistä kanavaa. Voit siis ilmoittaa kiinnostuksesi myös tässä, mikäli et tohdi vetää meitä nykyisiä hallituslaisia tai raatilaisia hihasta ja pyytää meitä ehdottamaan sinua.

Lomake ei sido mihinkään, mutta sen täytettyäsi sinua ehdotetaan valitsemaasi rooliin syyskokouksessa, johon mennessä sinun tulee tietää, oletko käytettävissä toimeen vai et.

Nimi *
Your answer
Minua kiinnostaisi *
Required
Hallituksessa minua kiinnostaisi olla (hallitus järjestäytyy vielä valintojen jälkeen, ei tarvitse lopullisesti tietää)
Raadissa minua kiinnostaisi olla
Minua kiinnostavat toimihenkilöroolit
Avoin kenttä, vapaa sana (esim. mihin pestiin olet ensisijaisesti käytettävissä)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service