Aanmeldformulier voor bezoekers van de Bachcantates Utrecht in de Geertekerk op zondag 3 oktober 2021 - 19:30 uur
Hartelijk welkom bij de Bachcantates Utrecht.

Het programma voor zondag 3 oktober: Cantate 96 'Herr Christ, der einge Gottessohn' en BWV 106 'Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit' – Actus Tragicus (masterclass).
Houd voor het laatste nieuws onze website www.bachcantates-utrecht.nl in de gaten.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor een zitplaats bij de uitvoering van de Bachcantates Utrecht op zondag 3 oktober om 19:30 uur in de Geertekerk. De toegang is gratis, collecte na afloop. Er zijn richtlijnen en spelregels waar deze concerten de komende periode aan moeten voldoen. Die delen we hieronder. Met uw reservering verklaart u de richtlijnen en spelregels te hebben gelezen en dat u zich eraan zult houden.

Wij adviseren u eveneens, conform de richtlijnen van het rijk, om voor uw komst naar de Geertekerk een Corona thuistest te doen.
Email *
Naam *
Telefoonnummer *
Richtlijnen en spelregels
1. Vanwege het beperkte aantal plaatsen zijn we genoodzaakt voor de Bachcantates een reserveringssysteem te hanteren.
2. Het aantal zitplaatsen per uitvoering is voor het publiek niet meer beperkt. Komt u samen uit één huishouden, bestel dan in uw reservering het aantal benodigde tickets op dezelfde naam zodat u dan ook naast elkaar kunt zitten.
3. Bij binnenkomst wordt uw naam op een lijst afgevinkt (na de QR code check of vaccinatiebewijs op papier).
4. Uw naam en contactgegevens zullen wij tot 4 weken na de uitvoering bewaren en aansluitend verwijderen.
5. Wij volgen voor deze uitvoeringen de richtlijnen van het RIVM.
Wij vragen u daarom in het bijzonder aandacht te besteden aan het volgende:
• Heeft u zelf of iemand in uw huishouden milde klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging of heeft u plotseling verlies van reuk of smaak dan vragen wij u dringend om thuis te blijven.
• Als deze klachten zich voordoen na uw reservering, dan verzoeken wij u de reservering af te zeggen via bachcantates.utrecht@gmail.com. Iemand anders kan dan in uw plaats de uitvoering bijwonen.
• Wij vragen u vóór uw komst naar de kerk uw handen zorgvuldig te wassen.
• Bij binnenkomst zal een van de vrijwilligers u een plaats toewijzen.
• Na afloop is het mogelijk om nog een drankje te bestellen.
Ik heb kennisgenomen van de richtlijnen en spelregels zoals hierboven beschreven. *
lk meld me aan als bezoeker. Totaal aantal personen: *
Namen van mijn gezelschap *
Wanneer u alleen komt, heeft u uw naam al ingevuld en kunt u hier volstaan met 'reeds bekend', tenzij u de reservering voor iemand anders doet, dan hier graag de naam van die bezoeker opgeven. Wanneer u met 2, 3 of 4 personen komt, vragen wij u alle namen vermelden.
Ik wil graag op een wachtlijst worden geplaatst wanneer het maximum aantal inschrijvingen al is bereikt. *
Toegang gratis, collecte na afloop
De kosten van onze maandelijkse cantate-uitvoeringen zijn hoog. Wij vragen geen entreegeld, maar stellen uw bijdrage aan de collecte na afloop zeer op prijs. Richtbedrag is €12,50 of anders wat naar uw draagkracht mogelijk is. U kunt deze bijdrage in de vioolkisten bij de uitgang doen, of overmaken naar het rekeningnummer NL37 INGB 0000 1013 01 t.n.v. Stichting Utrechtse Bachcantatediensten. Alvast hartelijk dank!
Vragen over uw reservering
U zult begrijpen dat dit veel van ieder van ons vraagt, en ook in het bijzonder van de vrijwilligers die dit gaan begeleiden. Wij vragen uw begrip en geduld voor situaties die niet meteen helder zijn en nodigen u van harte uit om met ons mee te denken. Vooral hopen we zo weer een goede eerste stap te kunnen zetten naar de uitvoeringen van de Utrechtse Bachcantates. Wij wensen u alvast een mooie uitvoering toe! Voor vragen over uw reservering kunt u ons bereiken via: bachcantates.utrecht@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy