Inscriere la campul Centrului local din 26 - 31 August - Valea Draganului
Dorim ca în fiecare an să organizăm un camp al centrului nostru local care să aducă împreună cercetașii din toate grupele de vârstă.
Perioada: 26-30 august.
Locatia aleasa anul acesta este un camping din zona barajului lacului Dragan.
Participanti: toate grupele de varsta. Se pot alatura si parinti ca si voluntari pentru a ne ajuta sa oferim un camp cat mai de calitate
Transportul: se va realiza cu trenul din Oradea pana la Halta Valea Draganului si de acolo cu un mijloc de transport local.
Cazarea: Se va face la corturi. Este nevoie de echipamentul individual de campare (sac de dormit, izopren) iar corturile in functie de cei din patrula care au cort se vor face gruparile pentru a ne asigura ca fiecare are un loc asigurat in cort.
Mancarea: Se va gati in regim propriu de catre voluntarii centrului local, intr-o anumita masura asa cum este cercetasesc fiecare cercetas va fi implicat la un moment dat in echipa de bucatarie avand un anumit rol activ. Este nevoie ca fiecare cercetas sa isi aduca propria vesela: farfurie si cana (de preferat metalice), tacamuri.
Înscrierile se vor face pe formularul acesta pana in 15 iunie 2015.
Contributie de participare este: 150 de lei. Include transportul din Oradea, camparea la cort, accesul la toaletele si dusurile din camping, mancarea pe toata perioada campului.
Plata contributiei poate fi facuta integral sau in 2 transe prin achitarea la liderul de unitate. Prima transa de 75 de lei pana la data de 1 iunie si diferenta de 75 pana la data de 30 iunie.
In cazul in care valoarea taxei este prea mare raportata la veniturile familiei exista optiunea depunerii unei cereri de scutirea de aceasta taxa si in masura posibilitatilor centrului local vom incerca sa sustinem costurile de participare din fondurile CL.

Pentru orice întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați liderului de grupa de varsta:
Șuhanea Adrian (exploratori, e-mail: adrian.suhanea@scout.ro, tel: 0740.251.898
Adriana Borza (exploratori) 0744764753
Ciprian Păduraru (temerari): e-mail: ciprian.paduraru@dss-slovakia.sk, tel: 0742.511.804
Eva Ordaș (lupișori) : e-mail:eva_b3@yahoo.com tel: 0753.860.804

Cu entuziasm cercetășesc,
Echipa de lideri CL Oradea
Nume *
Your answer
Data nasterii *
Your answer
Grupa de varsta *
Patrula
Your answer
Centrul local *
Your answer
Lider insotitor *
Numele, nr de telefon
Your answer
Nume parinte/tutore *
Your answer
Telefon / telefoane parinti *
Your answer
Email parinte *
Your answer
Id de cercetas
Se afla in profilul din contul www.oncr.ro
Your answer
Mentionati daca exista necesitati alimentare speciale sau medicale. Daca exista restrictii medicale referitoare la efortul fizic
Your answer
Aveti anumite intrebari ?
Your answer
Suport
In masura in care considerati ca ne puteti oferi suport in organizarea acestui camp suntem bucurosi sa il primim. El poate consta in: oferirea ca voluntar pe perioada desfasurarii campului sau in pregatire, atragerea de sponsorizari pentru a reusi sa acoperim costurile totale ale activitatii, donatii in materiale necesare sau sponsorizari de la firme in materiale necesare.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Organizația Națională Cercetașii României.